Συνεδριάζει στις 3/2 το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής
Print Friendly, PDF & Email
Περιφέρεια Αττικής

Συνεδριάζει στις 3/2 το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής την Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015, στις 15:30, στο αμφιθέατρο του υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου-Χολαργός).

Στην ημερήσια διάταξη θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Έγκριση σύναψης και όρων του σχεδίου της Τροποποίησης – Παράτασης Προγραμματικής Σύμβασης Πολιτισμικής Ανάπτυξης για το έργο «Εργασίες καθαρισμού και τεκμηριώσεως Αρχαίου Θεάτρου Αμφιαραείου». (Εισηγητής: περιφερειακή σύμβουλος Κ. Σταυροπούλου).
  2. Τροποποίηση της αριθμ. 455/2014 απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής που αφορά «Συγκρότηση Επιτροπής Καταλληλότητας – Παραλαβής – Παράδοσης μισθωμένων κτηρίων αρμοδιότητας της Περιφέρειας Αττικής (άρθρ. 13 του Π.Δ. 242/96). (Εισηγητής: αντιπεριφερειάρχης Ε. Τασούλη-Γεωργιάδου).
  3. Έγκριση συμμετοχής και υποβολή πρότασης της Περιφέρειας Αττικής στο Πρόγραμμα: GR02 – Ολοκληρωμένη Διαχείριση Θαλάσσιων και Εσωτερικών Υδάτων: «Αύξηση της γνώσης και της ευαισθητοποίησης σχετικά με την ανασύσταση και αποκατάσταση των υγροτόπων της Αττικής», στο πλαίσιο του Χρηματοδοτικού Μηχανισμού Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου, περιόδου 2009-2014 (ΧΜ ΕΟΧ 2009 – 2014) και ορισμός νομίμου εκπροσώπου. (Εισηγητής: περιφερειακός σύμβουλος Α. Αναγνωστόπουλος).
  4. Ορισμός νέων μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής σε Κοινές Επιτροπές Παρακολούθησης Προγραμματικών Συμβάσεων Περιφερειακής Ενότητας Νήσων Περιφέρειας Αττικής. (Εισηγητής: αντιπεριφερειάρχης Π. Χατζηπέρος).
  5. Τροποποίηση της αριθμ. 348/2014 απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Αττικής που αφορά «Ορισμός νέων εκπροσώπων της Περιφέρειας Αττικής στις γνωμοδοτικές επιτροπές Λιμεναρχείων χωρικής αρμοδιότητας Περιφέρειας Αττικής για το υπόλοιπο του έτους 2014 και για το έτος 2015». (Εισηγητής: αντιπεριφερειάρχης Χ. Καπάταης).
  6. Ορισμός εκπροσώπων της Περιφέρειας Αττικής σε γνωμοδοτική επιτροπή για τον χαρακτηρισμό των παραλιών ως πολυσύχναστων ή μη του Ε΄ Λιμενικού Τμήματος του Λιμεναρχείου Πειραιά έτους 2015. (Εισηγητής: αντιπεριφερειάρχης Γ. Γαβρίλης).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet