Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής στις 2/12
Περιφέρεια Αττικής

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής στις 2/12

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014, στις 15:30 στο αμφιθέατρο του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου-Χολαργός).

Στην ημερήσια διάταξη θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Επικύρωση πρακτικών 16ης, 17ης & 18ης συνεδρίασης Περιφερειακού  Συμβουλίου Αττικής έτους 2014.
  2. Συζήτηση – λήψη απόφασης επί του σχεδίου Προεδρικού Διατάγματος βάσει του άρθρου 21, ν.4264/2014 (ΦΕΚ Α΄ 118) (Λαϊκές Αγορές). (Εισηγητής ο περιφερειακός σύμβουλος  Σ. Κοροβέσης).
  3. Ορισμός μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου που θα συμμετέχουν στην Περιφερειακή Επιτροπή Ισότητας των φύλων (άρθρο 186 παρ. VI Ν.3852/10). (Εισηγήτρια η αντιπεριφερειάρχης Ε. Κυπριανίδου).
  4. Συγκρότηση επιτροπής Πολιτισμού – Αθλητισμού (άρθρο 164 του Ν.3852/10). (Εισηγήτρια η αντιπεριφερειάρχης Ε. Αποστολάκη).
  5. Συζήτηση – λήψη απόφασης για την αγκυροβολία πλοίων στον Όρμο Βοιών και το στενό διέλευσης πλοίων μεταξύ Κυθήρων – Νεαπόλεως. (Εισηγητής ο αντιπεριφερειάρχης Π. Χατζηπέρος).
  6. Έγκριση σκοπιμότητας για την Τεχνική Υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής στην παροχή ολοκληρωμένων ψηφιακών και διαδικτυακών υπηρεσιών άμεσης επικοινωνίας, ενημέρωσης πληροφόρησης και συμμετοχής των πολιτών στις διαδικασίες λήψης των αποφάσεων. (Εισηγητής ο αντιπεριφερειάρχης Π. Αθανασιάδης).
  7. Έγκριση σκοπιμότητας για την εισαγωγή ηλεκτρονικών διαδικασιών στη λειτουργία του Περιφερειακού Συμβουλίου και της Οικονομικής Επιτροπής. (Εισηγητής ο αντιπεριφερειάρχης Π. Αθανασιάδης).
  8. Έγκριση σκοπιμότητας δαπάνης για την εκδήλωση Ημέρας Μνήμης των Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων και Ηρώων του Ολοκαυτώματος, που θα πραγματοποιηθεί στις 2 Φεβρουαρίου 2015 στο «ΘΕΑΤΡΟ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». (Εισηγήτρια η αντιπεριφερειάρχης Ε. Αποστολάκη).
  9. Έγκριση σκοπιμότητας δαπάνης για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Πεδίο του Άρεως. (Εισηγήτρια η αντιπεριφερειάρχης Ε. Αποστολάκη).
  10. Έγκριση 5ης Τροποποίησης Προγράμματος Εκτελεστέων Έργων Περιφέρειας Αττικής οικονομικού έτους 2014.  (Εισηγητής ο αντιπεριφερειάρχης Χ. Καραμάνος).
  11. Έγκριση 5ης Τροποποίησης Προϋπολογισμού Οικονομικού έτους 2014. (Εισηγητής ο αντιπεριφερειάρχης Χ. Καραμάνος).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet