Συνεχίζεται η καμπάνια της Δύναμη Ζωής κατά της αποχής στις εκλογές
Περιφέρεια Αττικής

Συνεχίζεται η καμπάνια της Δύναμη Ζωής κατά της αποχής στις εκλογές

«Λευκό, άκυρο, αποχή γίνονται ψήφος στα χέρια άλλων»«μην της χαρίζεις την ψήφο σου»: είναι τα συνθήματα σποτ που δημιούργησε η παράταξη της νυν περιφερειάρχη και εκ νέου υποψήφιας, Ρένας Δούρου, Δύναμη Ζωής, για την ανάγκη συμμετοχής όλων ανεξαιρέτως των πολιτών στις εκλογές της 26ης Μαΐου. Το συγκεκριμένο σποτ δόθηκε στη δημοσιότητα σήμερα, Παρασκευή 17 Μαΐου 2019, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας, Λεσβοφοβίας, Αμφιφοβίας και Τρανσφοβίας.

Η παράταξη Δύναμη Ζωής εξέδωσε την ακόλουθη σχετική ανακοίνωση:

Σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας, Λεσβοφοβίας, Αμφιφοβίας και Τρανσφοβίας, κυκλοφόρησε το νέο ενημερωτικό σποτ στο πλαίσιο της καμπάνιας κατά της αποχής στις εκλογές, διατρανώνοντας τα μηνύματα: «Λευκό, άκυρο, αποχή γίνονται ψήφος στα χέρια άλλων», «μην της χαρίζεις την ψήφο σου».

Συγκεκριμένα, επισημαίνεται η ανάγκη συμμετοχής όλων ανεξαιρέτως των πολιτών στις εκλογές της 26ης Μαΐου, με ένα νέο σποτ που αφορά στην ψήφο για να διασφαλίσουμε τον σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, κάθε πολιτική που αποσκοπεί στην καταπολέμηση των διακρίσεων λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού και ταυτότητας ή χαρακτηριστικών φύλου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet