Υποψήφια στον Βόρεια Τομέα με τον Γ. Σγουρό η Ελ. Λυμπέρη
Περιφέρεια Αττικής

Υποψήφια στον Βόρεια Τομέα με τον Γ. Σγουρό η Ελ. Λυμπέρη

Μία ακόμη δυναμική και νεανική υποψηφιότητα με περγαμηνές και διαδρομή στην Αυτοδιοίκηση προστίθεται στο ψηφοδέλτιο της παράταξης Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής του Γιάννη Σγουρού. Πρόκειται για την Ελένη-Κωνσταντίνα (Έλενα) Λυμπέρη που θα είναι υποψήφια στον Βόρειο Τομέα Αθηνών.

Η Έλενα Λυμπέρη είναι πτυχιούχος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχος Μεταπτυχιακού Διεθνούς Δημόσιας Διοίκησης από το Πανεπιστημίου Sciences Po του Παρισίου και υποψήφια διδάκτορας του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών με ερευνητικό αντικείμενο στο Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας και τις Ελληνοτουρκικές Σχέσεις.

Στις περιφερειακές εκλογές του 2010 εξελέγη περιφερειακή σύμβουλος Αττικής Βορείου Τομέα. Διετέλεσε εντεταλμένη σύμβουλος Διεθνών Θεμάτων και μέλος της Επιτροπής δια βίου Εκπαίδευσης, Πολιτισμού, Τουρισμού και Αθλητισμού. Ανέλαβε καθήκοντα εθνικής συντονίστριας της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Επιτροπή των Περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Έχει εργαστεί στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία για την Ασφάλεια της Ναυτιλίας (European Maritime Safety Agency), στη Λισαβόνα, κι έχει πραγματοποιήσει πρακτική άσκηση στη Βουλή των Ελλήνων, στη Διεύθυνση Ευρωπαϊκών Υποθέσεων.

Εργάζεται στον χώρο των νεοφυών επιχειρήσεων (startup) και εξειδικεύεται στη διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού, κατέχοντας θέση HR/Talent Acquisition Advisor στη GWI.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γ. Σγουρός την καλωσόρισε στην παράταξή του και της ευχήθηκε κάθε επιτυχία στην προσπάθειά της.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet