Ανακατασκευή Ε.Ο. 32 στο τμήμα Μαραθώνα – Άνω Σουλίου – Γραμματικού
Περιφέρεια Αττικής

Ανακατασκευή Ε.Ο. 32 στο τμήμα Μαραθώνα – Άνω Σουλίου – Γραμματικού

Το έργο με αντικείμενο την «Ανακατασκευή ασφαλτοτάπητα Ε.Ο. 32 στο τμήμα Μαραθώνας – Άνω Σούλι -Γραμματικό – και λοιπές εργασίες (19,6 χλμ)», δρομολόγησε με την υπογραφή της σύμβασης έργου η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου. Πρόκειται για έργο προϋπολογισμού 1.000.000,00 ευρώ (με αναθεώρηση και ΦΠΑ), το οποίο χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής.

Στόχος των παρεμβάσεων είναι, σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφέρειας, η διαμόρφωση ενός πιο ασφαλούς οδικού δικτύου που θα εγγυάται την ασφάλεια των πολιτών και για αυτόν τον σκοπό θεωρείται ως αναγκαίο και επιτακτικό κυρίως για τους κατοίκους της Ανατολικής Αττικής.

Οι εργασίες που θα πραγματοποιηθούν αφορούν σε φρεζάρισμα σε βάθος έως 8 εκ., σε ασφαλτική συγκολλητική επάλειψη, σε κατασκευή αντιολισθηρής στρώσης 0,04 μ. με χρήση κοινής ασφάλτου, σε διαγράμμιση των νέων οδοστρωμάτων, καθώς και διαγράμμιση υπαρχόντων, ανύψωση ή καταβίβαση των διατηρούμενων φρεατίων, σε τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας και επέκταση υπαρχόντων, σε κατασκευή τριγωνικής τάφρου, καθώς και σε σηματοδότηση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet