11η Συνεδρίαση Π.Σ. Αττικής (27/3)
Περιφέρεια Αττικής

11η Συνεδρίαση Π.Σ. Αττικής (27/3)

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής πρόκειται να συνεδριάσει την Πέμπτη 27/03/2014 και ώρα 15:00 στο αμφιθέατρο του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου-Χολαργού).

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης είναι τα εξής:

1. Επικύρωση πρακτικών 46ης συνεδρίασης Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής έτους 2013.

2. 3η Τροποποίηση Προγράμματος Εκτελεστέων Έργων Περιφέρειας Αττικής οικονομικού έτους 2014 (εισηγητής ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Λ. Αθανασιάδης).

3. 3η Τροποποίηση Προϋπολογισμού Περιφέρειας Αττικής οικονομικού έτους 2014 (εισηγήτρια η αντιπεριφερειάρχης κ. Λ. Βασιλάκου).

4. Έγκριση όρων Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Κυθήρων για το Έργο «Κατασκευή εσωτερικού δικτύου ύδρευσης Αγίας Πελαγίας Δήμου Κυθήρων» προϋπολογισμού 3.040.241,53€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%) (εισηγητής ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Λ. Αθανασιάδης).

5. Έγκριση σύναψης και όρων Προγραμματικής Σύμβασης Πολιτισμικής Ανάπτυξης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας, του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. «Συνεργατική» για τη λειτουργία καλλιτεχνικών – επιμορφωτικών τμημάτων στο Δήμο (εισηγητής ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Λ. Αθανασιάδης).

6. Έγκριση σκοπιμότητας, σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Μεγαρέων για την εκτέλεση του έργου με τίτλο: «Επισκευή – Συντήρηση οδοστρωμάτων πόλεων και οικισμών του Δήμου Μεγαρέων» συνολικού προϋπολογισμού 500.000,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ) (εισηγητής ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Λ. Αθανασιάδης).

7. Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Ηρακλείου για το έργο «Επισκευές κλειστού γυμναστηρίου στο Ηράκλειο Αττικής», συνολικού προϋπολογισμού 356.577,74€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) (εισηγητής ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Λ. Αθανασιάδης).

8. Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Καισαριανής για το έργο «Διαμόρφωση Αιθουσών και Γυμναστηρίου στο Δημοτικό Στάδιο (Δήμος Καισαριανής)», συνολικού προϋπολογισμού 73.587,54€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) (εισηγητής ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Λ. Αθανασιάδης).

9. Έγκριση σκοπιμότητας, σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Ζωγράφου για την εκτέλεση του έργου με τίτλο: «Ανακατασκευή Λεωφόρου Παπάγου και Γεωργίου Ζωγράφου του Δήμου Ζωγράφου» συνολικού προϋπολογισμού 800.000,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ) (εισηγητής ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Λ. Αθανασιάδης).

10. Έγκριση σκοπιμότητας, σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Νέας Σμύρνης για την εκτέλεση του έργου με τίτλο: «Συντήρηση ασφαλτικών οδοστρωμάτων στο οδικό δίκτυο του Δήμου Νέας Σμύρνης» συνολικού προϋπολογισμού 400.000,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ) (εισηγητής ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Λ. Αθανασιάδης).

11. Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και Δήμου Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη για τo έργο: «ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΕΛΑΙΩΝΑ ΣΤ», συνολικού προϋπολογισμού 3.200.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) (εισηγητής ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Λ. Αθανασιάδης).

12. Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και Δήμου Πόρου για τo έργο: «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΔΡΟΜΟΥ – ΠΛΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ ΖΩΝΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΟΥΝΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΠΟΡΟΥ», συνολικού προϋπολογισμού 1.100.000,00€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) (εισηγητής ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Λ. Αθανασιάδης).

13. Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Τροιζηνίας-Μεθάνων για το έργο: «Κατασκευή αγωγού άρδευσης Καρατζά» συνολικού προϋπολογισμού 642.000,00€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) (εισηγητής ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Λ. Αθανασιάδης).

14. Έγκριση όρων τροποποιητικής προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Μεταμόρφωσης για το έργο: «Βελτίωση–Εκσυγχρονισμός Εγκαταστάσεων Αθλητικού Κέντρου Μεταμόρφωσης-Λυκόβρυσης» (εισηγητής ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Λ. Αθανασιάδης).

15. Έγκριση σκοπιμότητας, σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Κορυδαλλού για την εκτέλεση του έργου με τίτλο: «Συντήρηση του οδικού δικτύου του Δήμου Κορυδαλλού» συνολικού προϋπολογισμού 600.000,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ)  (εισηγητής ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Λ. Αθανασιάδης).

16. Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και Τ.Ο.Ε.Β. Λεμονοδάσους Πόρου για τo έργο: «Αποπεράτωση και σύνδεση με το υπάρχον αρδευτικό δίκτυο αντλιοστασίου στη γεώτρηση του Τ.Ο.Ε.Β. Λεμονοδάσους Πόρου στη θέση Μάγειρα», συνολικού προϋπολογισμού 58.000,00€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) (εισηγητής ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Λ. Αθανασιάδης).

17. Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και Δήμου Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη για τo έργο: «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ – ΑΓ. Ι. ΡΕΝΤΗ», συνολικού προϋπολογισμού 970.000,00€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ)  (εισηγητής ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Λ. Αθανασιάδης).

18. Έγκριση σκοπιμότητας, σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Γλυφάδας για την εκτέλεση του έργου με τίτλο: «Συντήρηση οδικού δικτύου Δήμου Γλυφάδας» συνολικού προϋπολογισμού 700.000,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ)  (εισηγητής ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Λ. Αθανασιάδης).

19. Έγκριση σκοπιμότητας για την ετήσια συντήρηση και επισκευή των κλιματιστικών μηχανημάτων των κτιρίων όπου στεγάζονται οι επιτελικές Διευθύνσεις και οι Διευθύνσεις της Π.Ε. Κεντρικού Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής» (εισηγήτρια η αντιπεριφερειάρχης κ. Λ. Βασιλάκου).

20. Έγκριση εκπόνησης μελέτης με τίτλο «Υπογειοποίηση τμήματος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου και τα συνοδά έργα στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας» (Εισηγητής ο αν. γεν. διευθυντής Αναπτυξιακού Προγραμματισμού & Υποδομών κ. Θ. Καρδοματέας).

21. Έγκριση σκοπιμότητας σύνταξης προγραμματικής σύμβασης για το έργο: «ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΡΥΜΟΤΟΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ Δ. ΒΙΛΙΩΝ»  (εισηγητής ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Λ. Αθανασιάδης).

22. Άσκηση της αρμοδιότητας της Περιφέρειας Αττικής που αφορά στον «καθορισμό του ύψους κομίστρου στα όρια ευθύνης κάθε Κ.Τ.Ε.Λ.» ( Ν. 3852/2010, άρθρο 186, Κεφ. Ε’, παρ. 6 ) και στη δυνατότητα μείωσης των υφιστάμενων κομίστρων (εισηγητής ο αντιπεριφερειάρχης κ. Κ. Παπαντωνίου).

23. Ενημέρωση για το έργο «ORIENTGATE: Ένα δομημένο δίκτυο για την ενσωμάτωση της γνώσης για το κλίμα, την πολιτική και το σχεδιασμό».

24. Έγκριση δωρεάν μεταφοράς με δημόσια σύμβαση των Μουσικών Σχολείων χωρικής αρμοδιότητας της Περιφέρειας Αττικής (εισηγήτρια η αντιπεριφερειάρχης κ. Λ. Βασιλάκου).

25. Συζήτηση για την αξιοποίηση του Ελληνικού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet