Την 1η Γιορτή των Λαϊκών Αγορών χαιρέτισε η περιφερειάρχης Αττικής
Περιφέρεια Αττικής

Την 1η Γιορτή των Λαϊκών Αγορών χαιρέτισε η περιφερειάρχης Αττικής

Την πρώτη Γιορτή των Λαϊκών Αγορών, στον περιβάλλοντα χώρο του Σταθμού του ΗΣΑΠ στο Θησείο, χαιρέτισε το απόγευμα της Κυριακής 2 Οκτωβρίου 2016 η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους πωλητές και τους παραγωγούς για ένα στοίχημα που κερδίσαμε όλοι μαζί, προς όφελος των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη», τόνισε, μεταξύ άλλων η περιφερειάρχης. «Και τούτο γιατί θεωρούμε ότι ο θεσμός των λαϊκών αγορών μπορεί να είναι αποτελεσματικό εργαλείο κατά της κρίσης. Εργαλείο κοινωνικής συνοχής, προστασίας και στήριξης των πιο αδύναμων», συνέχισε. «Συγκεκριμένα, συνδημιουργήσαμε το κατάλληλο νομοθετικό πλαίσιο προκειμένου η Περιφέρεια να μπορεί, από το ανταποδοτικό τέλος, να διαθέτει ποσό 1.000.000 περίπου ευρώ σε ευπαθείς ομάδες», δήλωσε η περιφερειάρχης.

Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από τις Ομοσπονδίες των Λαϊκών Αγορών και την Περιφέρεια Αττικής, με στόχο να σηματοδοτήσει την αρχή ενός νέου θεσμού, της ετήσιας Εορτής των Λαϊκών Αγορών καθώς και σειράς εκδηλώσεων σε Δήμους της Περιφέρειας Αττικής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet