Περισσότεροι από 1.500 δρομείς μετείχαν στο 1ο Olympic Stadium Run
Αθλητισμός

Περισσότεροι από 1.500 δρομείς μετείχαν στο 1ο Olympic Stadium Run

Παρουσία, τουλάχιστον 4.000 θεατών, περισσότεροι από 1.500 δρομείς κάθε ηλικίας μετείχαν στο 1ο Olympic Stadium Run και έτρεξαν στα κουλουάρ του Ολυμπιακού Σταδίου της Αθήνας υποστηρίζοντας τη «Μάχη για τα Αυτοάνοσα» νοσήματα. Οι αγώνες δρόμου που διοργάνωσε η Περιφέρεια Αττικής με τη συνεργασία του ΟΑΚΑ, ήταν αφιερωμένοι στη μνήμη του Μαρουσιώτη «γιατρού της ειρήνης», Νίκου Δούση-Ρασιά.

Την παράσταση έκλεψαν τα μικρά παιδιά στην απόσταση των 2 χιλιομέτρων όπου το νήμα έκοψαν πρώτοι δύο αδέλφια, ενώ έντονες ήταν και οι συγκινήσεις κατά την εκκίνηση και τον τερματισμό των 5 και 10 χιλιομέτρων.

Σε δηλώσεις του ο αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών Γιώργος Καραμέρος υπογράμμισε ότι «η μεγάλη επιτυχία του 1ου Olympic Stadium Run μας κάνει να φιλοδοξούμε ότι μετά τον αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας μπορεί να γίνει η δεύτερη σημαντικότερη δρομική διοργάνωση της Αττικής. Παράλληλα αποτελεί την πρώτη δράση του συνεργατισμού σχηματισμού (cluster) «Discover North Athens», τον οποίο συντονίζει η Περιφέρεια Αττικής με στόχο την ανάδειξη της Βόρειας Αθήνας σε τουριστικό και πολιτιστικό προορισμό. Ευχαριστώ την οικογένεια του Μαρουσιώτη “γιατρού της ειρήνης”, Νίκου Δούση-Ρασσιά, τη διοίκηση και τους εργαζόμενους του ΟΑΚΑ, τους χορηγούς υποστηρικτές της “Μάχης για τα Αυτοάνοσα” και κυρίως όσους έτρεξαν στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ραντεβού τον επόμενο Οκτώβρη».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet