2,1 εκατ. ευρώ στο Τ.Π. της Περιφέρειας για το Κλειστό Γυμναστήριο Λυκόβρυσης
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

2,1 εκατ. ευρώ στο Τ.Π. της Περιφέρειας για το Κλειστό Γυμναστήριο Λυκόβρυσης

Εγκρίθηκε στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου που διεξήχθη την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου η τροποποίηση του Προϋπολογισμού του Τεχνικού Προγράμματος της Περιφέρειας Αττικής με την εγγραφή ποσού 2,1 εκατ. ευρώ για την κατασκευή του ημιτελούς Κλειστού Γυμναστηρίου Λυκόβρυσης.

«Πάγια δέσμευση του δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσου Μαυρίδη, ήταν, από την αρχή της ανάληψης των καθηκόντων της διοίκησης, η κατασκευή του ημιτελούς γυμναστηρίου Λυκόβρυσης. Από τον στόχο αυτό, που αποτέλεσε και προεκλογική δέσμευση διατυπωμένη στο πρόγραμμα της δημοτικής παράταξης Η Πόλη της Ζωής μας, ουδέποτε παρέκκλινε η διοίκηση Μαυρίδη. Ο στόχος αυτός λαμβάνει “σάρκα και οστά” πλέον, με τον δήμαρχο Τάσο Μαυρίδη να αποδεικνύει ότι κάνει τις δεσμεύσεις πράξη» τονίζεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση Μαυρίδη, η οποία, όπως, επίσης, σημειώνει, είχε καταθέσει στην Περιφέρεια Αττικής ώριμη μελέτη για το Κλειστό.

Ανακοίνωση του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης σχετικά με την ένταξη στον προϋπολογισμό της Περιφέρειας Αττικής ποσού για την αποπεράτωση του ημιτελούς κλειστού γυμναστηρίου της Λυκόβρυσης

Στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου παρέστη ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, ο οποίος επισημαίνει σχετικά: «Σε συνεργατικό πνεύμα με την Περιφέρεια Αττικής, που αποδέχτηκε το αίτημά μας και ταυτόχρονα το σχετικό αίτημα των κατοίκων της Λυκόβρυσης, εντάχθηκε στο Τεχνικό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Αττικής η κατασκευή του ημιτελούς Κλειστού Γηπέδου Λυκόβρυσης προϋπολογισμού 2.150.000 ευρώ. Ευχαριστούμε θερμά την Περιφέρεια Αττικής, την περιφερειάρχη Ρένα Δούρου, τον αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα, Γιώργο Καραμέρο, και  το Περιφερειακό Συμβούλιο για την έμπρακτη στήριξή τους και για την αποδοχή του παγίου αιτήματός μας με μοναδικό στόχο την ικανοποίηση του αιτήματος της τοπικής κοινωνίας της Λυκόβρυσης, έτσι ώστε η αθλητική κοινότητα και η νεολαία να αποκτήσουν ένα νέο αθλητικό γήπεδο καλαθοσφαίρισης που θα καλύψει τις μεγάλες αθλητικές μας ανάγκες. Στο ίδιο πνεύμα θα συνεχίσουμε το έργο μας αφουγκραζόμενοι της ανάγκες της κοινωνίας και των δημοτών μας και εργαζόμενοι για την ικανοποίησή τους».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet