31η Συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής
Print Friendly, PDF & Email
Περιφέρεια Αττικής

31η Συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, κατόπιν πρόσκλησης του προέδρου του, Θ. Σχινά, πρόκειται να συνεδριάσει την Πέμπτη, 5-10-2017 και ώρα 15:30 στο αμφιθέατρο του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου-Χολαργός).

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1.    Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Βύρωνα για την κατασκευή του έργου με τίτλο:  «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΥΛΕΙΟΥ ΧΩΡΟΥ 8ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ», συνολικού προϋπολογισμού 120.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).

(Εισηγήτρια η αντιπεριφερειάρχης κ. Ε. Κυπριανίδου)

2.    Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αγίας Παρασκευής για την κατασκευή του έργου με τίτλο: «ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ» συνολικού προϋπολογισμού 21.080.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).

(Εισηγήτρια η αντιπεριφερειάρχης κ. Α. Σαπουνά)

3.    Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Μεγαρέων για την κατασκευή του έργου με τίτλο:  «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ‘’ΑΝΩ ΠΕΥΚΕΝΕΑΣ’’ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ ΜΑΖΙΟΥ (51) ΘΕΣΗ “ΑΠΟΓΙΟΥΡΙΣΜΑ” ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΔΟ ΑΛΕΠΟΧΩΡΙΟΥ (50) ΘΕΣΗ ‘’ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΕΙΚΑ’’», συνολικού προϋπολογισμού 208.682,94 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).

(Εισηγητής ο αντιπεριφερειάρχης κ. Ι. Βασιλείου)

4.    Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας για την κατασκευή του έργου με τίτλο: “ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ ΑΛΕΠΟΧΩΡΙΟΥ (ΑΚΤΗ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ) ΣΤΟ ΕΝΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ Ο.Τ. 12 ΜΕΧΡΙ ΤΟ Ο.Τ. 33”, συνολικού  προϋπολογισμού  600.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).

(Εισηγητής ο αντιπεριφερειάρχης κ. Ι. Βασιλείου)

5.    Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Ωρωπού για την κατασκευή του έργου με τίτλο: “ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥ Ν. ΠΑΛΑΤΙΩΝ – ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΟΥ ΩΡΩΠΟΥ”, συνολικού  προϋπολογισμού  1.100.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).

(Εισηγητής ο αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Φιλίππου)

6.    Έγκριση σκοπιμότητας και πρόσκλησης υποβολής προτάσεων πιστοποιημένων φορέων Κοινωνικής Φροντίδας για  επιχορήγηση από ιδίους πόρους της Περιφέρειας Αττικής.

(Εισηγήτρια η εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλος κ. Π. Τσαβαλιά)

7.    Έγκριση σκοπιμότητας και δαπάνης για την έκτακτη επιχορήγηση πιστοποιημένων φορέων του Εθνικού Συστήματος Κοινωνικής Φροντίδας, ποσού  474. 300,00 ευρώ.

(Εισηγήτρια η εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλος κ. Π. Τσαβαλιά)

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet