1.114 εισιτήρια για θέατρο από τη σύμπραξη ΤΕΒΑ στον Βόρειο Τομέα
Περιφέρεια Αττικής

1.114 εισιτήρια για θέατρο από τη σύμπραξη ΤΕΒΑ στον Βόρειο Τομέα

Εισιτήρια για θεατρικές παραστάσεις διαθέτει η Περιφερειακή Ενότητα Βορείου Τομέα Αθηνών σε παιδιά και συνοδούς τους, στο πλαίσιο των συνοδευτικών δράσεων, ως τελικός δικαιούχος του επιχειρησιακού προγράμματος βασικής υλικής και επισιτιστικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD).

Συγκεκριμένα, η Περιφερειακή Ενότητα διαθέτει 1.114 εισιτήρια για θεατρικές παραστάσεις.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της σύμπραξης, πέρα από την άμεση παροχή τροφίμων, έχουν προβλεφθεί και δραστηριότητες, όπως ψυχολογική υποστήριξη για άτομα που διαβιούν κάτω από το όριο της φτώχειας, κοινωνικό φροντιστήριο και πολιτιστικές πρωτοβουλίες.

Μετά τη διανομή φρέσκων προϊόντων σε 3.500 ωφελούμενους του Βόρειου Τομέα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφερειακή Ενότητας, που έχει ξεκινήσει ήδη από το 2015 και θα συνεχιστεί την τρέχουσα χρονιά, σειρά έχει για τις αρχές του 2016 η διάθεση θεατρικών εισιτηρίων για ωφελούμενους τεσσάρων ηλικιακών κατηγοριών.

Αυτή την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016 τα 165 παιδιά της ηλικιακής κατηγορίας 13-16 ετών θα παρακολουθήσουν το μιούζικαλ «Billy Elliot».

 Αναλυτικά οι παραστάσεις και η κατανομή τους έχουν ως εξής:

  • «Το Σπάταλο Τερατάκι»/ ηλικιακή κατηγορία 4-6 ετών.
  • «Η Πέτρα του Βορρά»/ηλικιακή κατηγορία 7-12 ετών.
  •  Το μιούζικαλ «Billy Elliot»/ ηλικιακή κατηγορία 13-16   ετών.
  • «Ο Μπαμπάς»/ για τους ενήλικες άνω των 60 (επιπλέον 375 εισιτήρια).

Εντός της χρονιάς πρόκειται να υλοποιηθούν από τη σύμπραξη με επικεφαλής την Π.Ε. Βορείου Τομέα αντίστοιχες συνοδευτικές δράσεις, που δύνανται να αποφασίσουν από κοινού οι εταίροι της σύμπραξης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet