Συλλυπητήρια Γ. Καραμέρου για τον θάνατο του δ/ντή Υγείας Βορείου Τομέα
Print Friendly, PDF & Email
Περιφέρεια Αττικής

Συλλυπητήρια Γ. Καραμέρου για τον θάνατο του δ/ντή Υγείας Βορείου Τομέα

Τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του προϊσταμένου της Διεύθυνσης Υγείας Βορείου Τομέα Αθηνών Ευάγγελου Ζυμαράκη εκφράζει ο αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών Γιώργος Καραμέρος.

Ακολουθεί η συλλυπητήρια ανακοίνωση της Περιφερειακής Ενότητας:

Οι εργαζόμενοι στις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Βορείου Τομέα Αθηνών και ο αντιπεριφερειάρχης πενθούν για την απώλεια του προϊσταμένου της Διεύθυνσης Υγείας του Τομέα Ευάγγελου Ζυμαράκη.

Ο ιατρός Ευάγγελος Ζυμαράκης ήταν ένας από τους πιο ενεργούς και δραστήριους συμπολίτες μας με μακρά και επιτυχημένη θητεία πάντα με βαθιά αγάπη στο πλευρό των πολιτών. Το επίμονο και μεθοδικό του έργο αφήνει ισχυρό αποτύπωμα στη Δημόσια Υγεία και Πρόνοια της Αττικής αλλά και παντού όπου υπήρχαν ανάγκες και συνάνθρωποι.

Η Περιφέρεια Αττικής εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Στη σύζυγο, την κόρη και τον γιο του μένει όχι μόνο η απουσία του, αλλά και μια μεγάλη κληρονομιά προσφοράς προς τον άνθρωπο.

H κηδεία του εκλιπόντος θα τελεστή σήμερα, Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016, στις 14:30, από τον Ιερό Καθεδρικό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αμαρουσίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet