Απόφαση στο… σκοτάδι η πώληση του ΟΛΠ υποστηρίζει ο Γ. Σγουρός
Περιφέρεια Αττικής

Απόφαση στο… σκοτάδι η πώληση του ΟΛΠ υποστηρίζει ο Γ. Σγουρός

Ότι δεν τήρησε τις δεσμεύσεις της για ενημέρωση και συνεννόηση με την Αυτοδιοίκηση, πριν την απόφαση πώλησης των μετοχών του ΟΛΠ (Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς) κατηγορεί την Πολιτεία ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος, περιφερειακός σύμβουλος Αττικής και τέως περιφερειάρχης, Γιάννης Σγουρός.

Με αφορμή την πώληση των μετοχών του ΟΛΠ από το ΤΑΙΠΕΔ, ο κ. Σγουρός κάνει λόγο για «αφωνία» της διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής και της περιφερειάρχη Ρένας Δούρου, όπως αναφέρεται στην ακόλουθη ανακοίνωσή του:

Γ. Σγουρός: Η Πολιτεία δεν τήρησε τις δεσμεύσεις της στο θέμα του ΟΛΠ

Δυστυχώς η Πολιτεία δεν τήρησε τις δεσμεύσεις της για ενημέρωση και συνεννόηση με την Αυτοδιοίκηση, πριν την απόφαση πώλησης των μετοχών του ΟΛΠ.

Η απόφαση του ΤΑΙΠΕΔ ελήφθη στο σκοτάδι, χωρίς να έχουν καταστεί γνωστές σημαντικές πτυχές της σύμβασης.

Η «αφωνία» της διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής και της ίδιας της κας Δούρου, που παλαιότερα μιλούσε για «ξεπούλημα που δεν θα περάσει» και για «ιδιωτικά μονοπώλια σε βάρος του λαού και του τόπου», την εκθέτει ανεπανόρθωτα.

Συμμεριζόμαστε τις ενστάσεις του αντιπεριφερειάρχη Πειραιά κ. Γαβρίλη, χωρίς να συμφωνούμε με δογματικές απόψεις αναφορικά με την αξιοποίηση και εκμετάλλευση του ΟΛΠ.

Το ΤΑΙΠΕΔ οφείλει να δώσει επαρκείς απαντήσεις και εξηγήσεις στα ερωτήματα που έχουν τεθεί σχετικά με το ύψος του τιμήματος, αλλά και για επιμέρους ζητήματα της συμφωνίας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet