«Δεν θα επιβληθεί το δίκιο του επενδυτή στις γειτονιές μας»
Περιφέρεια Αττικής

«Δεν θα επιβληθεί το δίκιο του επενδυτή στις γειτονιές μας»

«Δεν θα επιβληθεί το δίκιο του επενδυτή στις γειτονιές μας» τονίζει η περιφερειακή παράταξη Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική με αφορμή την ψήφιση, κατά πλειοψηφία, της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για το γήπεδο της ΑΕΚ.

Η παράταξη κατηγορεί την περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου ότι ήθελε να εξυπηρετήσει τον επιχειρηματία της Δικέφαλος Α.Ε., όπως αναφέρεται στην ακόλουθη ανακοίνωσή της:

Ούτε τα προσχήματα δεν τήρησε η Ρένα Δούρου, προκειμένου να εξυπηρετήσει τον «εκλεκτό» επιχειρηματία!

Παρά τη διαφωνία μελών και της δικής της παράταξης, παρά τις προεκλογικές εξαγγελίες, παρά την αντίδραση των πολιτών και την εμπεριστατωμένη θέση του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, χτες προχώρησε στην υπερψήφιση της ΜΠΕ της ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ, με τις ψήφους ουσιαστικά της παράταξης Σγουρού! Τις ψήφους των συμβούλων της Δύναμης Ζωής που καταψήφισαν ή ψήφισαν λευκό (με αποτέλεσμα η Δύναμη Ζωής να μην έχει καν πλειοψηφία) αντικατέστησαν βέβαια επάξια οι ψήφοι της Ν.Δ. και των ΑΝΕΛ, ομού μετά των ψήφων του Σγουρού –που γελάγαν και τα μουστάκια του χτες.

Η Ρ. Δούρου δεν τοποθετήθηκε καν. Και τι να πει;

  • Ότι από τον Σεπτέμβρη 2014 όχι απλώς δεν πίεσε για οποιαδήποτε αλλαγή σχεδίου, αλλά όλο και πιο κοντά ερχόταν (και με αυτόν τον) «εκλεκτό» επιχειρηματία μέχρι τις γραφικές δηλώσεις περί «Α-ρένας Δούρου»;
  • Ότι άφησε ακάλυπτο τον Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας από την αρχή μέχρι τέλους;
  • Ότι παραχωρεί σε μια ιδιωτική εταιρεία για 49 χρόνια μια δημόσια έκταση που είχε παραχωρηθεί στην ερασιτεχνική ΑΕΚ;
  • Ότι το σχέδιο της ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ κάνει έξωση στην ερασιτεχνική ΑΕΚ;
  • Ότι για όλο αυτό το μεγαλεπήβολο ιδιωτικό σχέδιο θα δοθούν πάνω από 40 εκατ. ευρώ από δημόσιο χρήμα;
  • Ότι όλα αυτά έχουν να κάνουν με δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι σε διάφορους τους επιχειρηματίες, οι οποίες υλοποιούνται με όλες τις ιδιωτικοποιήσεις και τα ξεπουλήματα;

Η παράταξη «Δύναμη Ζωής», όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ, έχουν διαλέξει στρατόπεδο. Είναι ξεκάθαρο με ποιων την «ταξική μεροληψία» είναι.

Όμως, το σχέδιο αυτό δεν θα περάσει, όπως δεν πέρασε και επί Σαμαρά – Σγουρού! Δεν θα επιβληθεί το δίκιο του επενδυτή στις γειτονιές μας!

Δείτε την τοποθέτηση της επικεφαλής της παράταξης Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική, Δέσποινας Κουτσούμπα, στο Περιφερειακό Συμβούλιο της 28ης Ιανουαρίου 2016 για τη ΜΠΕ της Δικέφαλος Α.Ε.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet