Νωπά προϊόντα σε 3.540 ωφελούμενους στην α΄ φάση ΤΕΒΑ στον Β. Τομέα
Print Friendly, PDF & Email
Περιφέρεια Αττικής

Νωπά προϊόντα σε 3.540 ωφελούμενους στην α΄ φάση ΤΕΒΑ στον Β. Τομέα

Με τη διανομή νωπού κοτόπουλου, καθώς και του συνόλου των προϊόντων ΤΕΒΑ, ολοκληρώθηκε σήμερα η παραλαβή των προϊόντων από 3.540 ωφελούμενους της Κοινωνικής Σύμπραξης του Βόρειου Τομέα της Περιφέρειας Αττικής, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής Συνδρομής 2014-2020/ΤΕΒΑ, που εκπονείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους και υλοποιείται από το υπουργείο Εργασίας, σε συνεργασία με τις Κοινωνικές συμπράξεις.

Συνολικά 1.761 οικογένειες από έξι Δήμους και δύο Ιερές Μητροπόλεις από την Περιφερειακή Ενότητα του Βόρειου Τομέα (Δήμοι Αγίας Παρασκευής, Βριλησσίων, Ηρακλείου, Κηφισιάς, Νέας Ιωνίας, Χαλανδρίου, καθώς και η Ιερά Μητρόπολη Ν. Ιωνίας και Φιλαδέλφειας και η Ιερά Μητρόπολη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού) παρέλαβαν, εκτός από κοτόπουλα, βρεφικά είδη, είδη παντοπωλείου, καθώς και βασικής υλικής συνδρομής.

Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα ακολουθεί η δεύτερη και τρίτη διανομή του ΤΕΒΑ για το 2015, ενώ στην πορεία έπονται και οι διανομές του 2016, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Π.Ε. Βόρειου Τομέα και των συνεργαζόμενων εταίρων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet