Περιφέρεια Αττικής: Συνδρομή στην αντιμετώπιση πυρκαγιάς στον Βαρνάβα
Περιφέρεια Αττικής

Περιφέρεια Αττικής: Συνδρομή στην αντιμετώπιση πυρκαγιάς στον Βαρνάβα

Η Περιφέρεια Αττικής, παραμένοντας σε ετοιμότητα καθ΄ όλη τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου, προχώρησε άμεσα σε συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε τη Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016, πλησίον του Νεκροταφείου του Βαρνάβα στον Δήμο Μαραθώνα, όπως σημειώνει σε σχετική ανακοίνωσή της.

Ειδικότερα, κατόπιν σχετικής ενημέρωσης για την εκδήλωση της πυρκαγιάς, η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής διέθεσε δύο υδροφόρα οχήματα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για την αδιάκοπη παροχή με νερό των πυροσβεστικών οχημάτων, κατόπιν αιτημάτων της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Ακολούθως, μηχάνημα έργου της Περιφέρειας Αττικής χρησιμοποιήθηκε σύμφωνα με τις οδηγίες που δόθηκαν για τη διάνοιξη δασικών οδών, ώστε να υπάρξει προσβασιμότητα των δυνάμεων κατάσβεσης. Στο σημείο βρέθηκαν, σύμφωνα με την ανακοίνωση, στελέχη της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής για την  άμεση συνεργασία με τους εμπλεκομένους φορείς.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωσή της «η Περιφέρεια Αττικής θα συνεχίσει να δρα με γνώμονα την ασφάλεια των πολιτών και την προστασία του περιβάλλοντος, συνδράμοντας το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet