Γιατί κρατά κρυφές τις συνεδριάσεις του Δ.Σ. Λυκόβρυσης-Πεύκης ο δήμαρχος Τ. Μαυρίδης;
Πρόσωπα

Γιατί κρατά κρυφές τις συνεδριάσεις του Δ.Σ. Λυκόβρυσης-Πεύκης ο δήμαρχος Τ. Μαυρίδης;

Στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα έχει μεταφερθεί η πολιτική αντιδικία μεταξύ του δημάρχου Λυκόβρυσης-Πεύκης, Τάσου Μαυρίδη και του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Δήμος Μπροστά+, Μάριου Ψυχάλη.

Ο δεύτερος κατηγορεί τον δήμαρχο ότι «ευτελίζει» τη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ «σκοπίμως» αρνείται να αναμεταδίδει τις συνεδριάσεις του, αλλά και ότι εμποδίζει κάθε προσπάθεια ελέγχου από τις λοιπές δημοτικές παρατάξεις.

Ο δήμαρχος κατηγορεί τον κ. Ψυχάλη ότι καταφεύγει στην «ποινικοποίηση της δημόσιας πολιτικής» προκειμένου να καλύψει την «ανεπάρκειά του».

Δυστυχώς, δεν μπορούμε να σας διαφωτίσουμε πού βρίσκεται η αλήθεια, καθώς θα πρέπει να στηριχθούμε αποκλειστικώς στις εκατέρωθεν ανακοινώσεις και στις… πληροφορίες. Ο λόγος είναι ότι ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης όντως έχει επιλέξει να κρατά κρυφές, ως «επτασφράγιστο μυστικό» τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου. Είναι ίσως ο μοναδικός Δήμος -ή τουλάχιστον από τους ελάχιστους στον Βόρειο Τομέα Αθηνών- που από την περίοδο της καραντίνας έχει καταδικάσει τα ΜΜΕ, αλλά και τους πολίτες, σε αποκλεισμό από τις συνεδριάσεις του κορυφαίου οργάνου τοπικής διαβούλευσης.

Να υποθέσουμε ότι η τεχνολογία δεν έχει φθάσει ακόμη στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης; Να βάλουμε στο μυαλό μας άλλες σκέψεις;

Αντί να κάνουμε οποιαδήποτε υπόθεση, θα αναμένουμε κάποια στιγμή από τον δήμαρχο ή τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου να βγουν δημοσίως και να δώσουν τη δική τους εξήγηση…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet