Γ. Καραμέρος και Θ. Αμπατζόγλου σε θέση… μάχης ενόψει της νέας δημοτικής περιόδου
Πρόσωπα

Γ. Καραμέρος και Θ. Αμπατζόγλου σε θέση… μάχης ενόψει της νέας δημοτικής περιόδου

Με… θερμές διαθέσεις μπαίνει στη νέα δημοτική περίοδο η παράταξη του κ. Γιώργου Καραμέρου, Ενωμένο Μαρούσι.

Με δύο ανακοινώσεις της, μία για το θέμα της σύλληψης δημοτικού υπαλλήλου του Δήμου Αμαρουσίου για χρηματισμό και την απευθείας ανάθεση προμήθειας μασκών κατά του κορωνοϊού και μία για το άνοιγμα των σχολείων στις 14/9, η μεγαλύτερη παράταξη της μειοψηφίας δείχνει αποφασισμένη να σηκώσει νωρίς τους τόνους, βάζοντας στο «κάδρο» της κριτικής κυρίως τον δήμαρχο Θεόδωρο Αμπατζόγλου.

Ο δήμαρχος, από την πλευρά του, σε ό,τι αφορά τις αιχμές της πρώτης ανακοίνωσης αντέδρασε άμεσα, απειλώντας μάλιστα με προσφυγή και στη Δικαιοσύνη, εάν συνεχιστούν οι «άθλιες, χυδαίες και συκοφαντικές», όπως τις χαρακτήρισε, επιθέσεις στο πρόσωπό του.

Με δεδομένο ότι το φθινόπωρο και ο επερχόμενος χειμώνας αναμένονται δύσκολοι, όχι μόνο για τον Δήμο Αμαρουσίου, αλλά και για ολόκληρη την Αυτοδιοίκηση, το πολιτικό κλίμα αντιπαράθεσης που τείνει να διαμορφωθεί στην πόλη μόνο εύκολες μέρες δεν προμηνύει. Και μπορεί οι εξ αποστάσεως συνεδριάσεις να… σώζουν προς το παρόν τα πολιτικά προσχήματα, αλλά κι αυτές θα πρέπει να λάβουν ένα τέλος, αφού είναι αλήθεια στερούν ουσιαστικές λειτουργίες από το ανώτατο διαβουλευτικό όργανο του Δήμου…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet