Εύλογη απορία Γ. Κουράση, αμήχανη απάντηση Γ. Καλομοίρη
Πρόσωπα

Εύλογη απορία Γ. Κουράση, αμήχανη απάντηση Γ. Καλομοίρη

Μπορεί το θέμα που μονοπώλησε το ενδιαφέρον στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χαλανδρίου την Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014 να ήταν αυτό του επανελέγχου των συμβάσεων των εργαζομένων (Οι επανέλεγχοι των συμβάσεων «ξενύχτησαν» το Δημοτικό Συμβούλιο), ωστόσο για όσους έμειναν ως το τέλος υπήρχε κι ένα άλλο σημείο που… έβγαζε είδηση.

Ήταν τη στιγμή που το Σώμα, κουρασμένο από την πολύωρη συζήτηση που είχε προηγηθεί, “πέρναγε στα γρήγορα” τα υπόλοιπα θέματα της ημερήσιας διάταξης. Όταν, λοιπόν, ήρθε η ώρα να ψηφιστεί το θέμα “Συζήτηση και λήψη απόφασης για την αποδοχή και την κατανομή ποσού 96.993,27 ευρώ Α’ δόσης για το έτος 2014 στις Σχολικές Επιτροπές του Δήμου Χαλανδρίου” η αρνητική ψήφος από την πλευρά του δημοτικού συμβούλου Γρηγόρη Καλομοίρη (ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ του Χαλανδρίου, φωτό αριστερά), με την αιτιολογία ότι το προβλεπόμενο ποσό είναι μικρό, προκάλεσε την εύλογη αντίδραση του δημάρχου Γιώργου Κουράση:

“Δηλαδή, όταν θα έρθει προς έγκριση η Β΄ δόση, και θα είστε εσείς πλέον διοίκηση, θα την αρνηθείτε και δεν θα την ψηφίσετε, επειδή είναι μικρή;”, ρώτησε ο κ. Γ. Κουράσης, φέρνοντας σε προφανή δύσκολη θέση τον σύμβουλο της μειοψηφίας, ο οποίος είπε μεν ότι “θα επιδιώξουμε με κάθε τρόπο μεγαλύτερα ποσά”, χωρίς όμως να απαντήσει επί της ουσίας του ερωτήματος.

Είναι αυτό που λένε ότι “εντός του γηπέδου, τα πράγματα δείχνουν εντελώς διαφορετικά σε σχέση με την κερκίδα”…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet