Καυστική ειρωνεία Σίμου Ρούσσου για τα… ευφάνταστα σενάρια Άγγελου Νταβία
Print Friendly, PDF & Email
Πρόσωπα

Καυστική ειρωνεία Σίμου Ρούσσου για τα… ευφάνταστα σενάρια Άγγελου Νταβία

«Να ασχοληθεί με τη συγγραφή βιβλίων», προκειμένου να αξιοποιήσει τη «ζωηρή φαντασία του» προέτρεψε τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Χαλάνδρι Αλλάζουμε Πορεία ο δήμαρχος Χαλανδρίου.

Αφορμή για το σχόλιο του κ. Σίμου Ρούσσου αποτέλεσε προηγούμενη τοποθέτηση του κ. Άγγελου Νταβία σχετικά με το σημαντικό ζήτημα της μίσθωσης οικοπέδου, για την εγκατάσταση των υπηρεσιών Καθαριότητας του Δήμου (Η Καθαριότητα στο Χαλάνδρι αποκτά «στέγη» μετά από 40 χρόνια). Ο κ. Νταβίας είχε υποστηρίξει ότι η μη ύπαρξη μακροχρόνιας μίσθωσης του χώρου αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην υπάρξει ανανέωσή της, με αποτέλεσμα να έρθει κάποιος ξένος επενδυτής, αξιοποιώντας την άδεια, τις χρήσεις, αλλά και την υποδομή που θα έχει δημιουργήσει ο Δήμος και να εκμεταλλευτεί το project.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος απέρριψε τα παραπάνω σενάρια, σχολιάζοντας τη… μεγάλη φαντασία του δημοτικού συμβούλου της μειοψηφίας, αλλά και την «υποκρισία όσων μιλούν σήμερα για ξένους δανειστές». Εκεί που, ωστόσο, η κόντρα γενικεύτηκε ήταν όταν έγινε αναφορά σε προσπάθειες του παρελθόντος να βρεθούν χώροι για τη στέγαση των υπηρεσιών Καθαριότητας, με τον κ. Άγγ. Νταβία να δηλώνει ότι ο δήμαρχος στήριξε στο παρελθόν κάποιες από αυτές και τον κ. Σ. Ρούσσο ν’ απαντά ότι «καλό είναι να μην μιλούν οι πολιτικοί απόγονοι όσων έκαναν τα αίσχη στο Χαλάνδρι».

Βέβαια, δεν ήταν η πρώτη φορά που οι δύο άνδρες «διασταύρωσαν τα ξίφη» τους κι απ’ ό,τι φαίνεται ούτε η τελευταία…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet