Λυκόβρυση – Πεύκη: Μία αλλά… Λέων στον δρόμο προς τις κάλπες
Πρόσωπα & Πράγματα

Λυκόβρυση – Πεύκη: Μία αλλά… Λέων στον δρόμο προς τις κάλπες

Εκείνη κι εκείνος στον δρόμο προς τη δημαρχία Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Εκείνη τους θέλει όλους Ενωμένους. Εκείνος τους θέλει Μαζί.

Εκείνη καθηγήτρια, εκείνος ιατροδικαστής.

Εκείνη γνωστή κυρίως λόγω της έντονης παρουσίας στον χώρο των celebrities. Εκείνος εξίσου γνωστός λόγω της ενασχόλησής του με πολύκροτες δικαστικές υποθέσεις.

Εκείνη έχει στο πλευρό της τον περιφερειάρχη στη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας και πρώην σύζυγό της Γιώργο Πατούλη. Εκείνος έχει στο πλευρό του τον δήμαρχο στον μεγαλύτερο δήμο της χώρας Κώστα Μπακογιάννη.

Εκείνη έχει θητεία ως δημοτικός σύμβουλος στη Λυκόβρυση – Πεύκη και στο Μαρούσι. Εκείνος ως αντιδήμαρχος στην Αθήνα.

Εκείνη κινείται στον γαλάζιο χώρο. Το ίδιο κι εκείνος.

Μαρίνα Σταυράκη – Πατούλη και Γρηγόρης Λέων θα είναι πιθανότατα το «δίδυμο» που θα μονοπωλήσει την προεκλογική επικαιρότητα στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης, αφού και οι δύο διεκδικούν να καθίσουν στη θέση του δημάρχου στη νέα δημοτική περίοδο. Μάλιστα, επέλεξαν να ξεκινήσουν την επίσημη προεκλογική διαδρομή τους από τον ίδιο χώρο: το Δημοτικό Θέατρο Πεύκης. Ίσως για να κλέψει -ο καθένας για τον εαυτό του- την… παράσταση νίκης.

Ο δρόμος όμως είναι μακρύς και, επίσης, κανένας δεν μπορεί να τον διανύσει μόνο με όρους τηλεοπτικούς… Οι πολίτες σε Λυκόβρυση και Πεύκη θα χρειαστούν περισσότερα και πιο συγκεκριμένα δείγματα γραφής προκειμένου να επιλέξουν τον εκλεκτό τους.

Και μην περιμένετε στο τέλος να βγει στη σκηνή η/ο παρουσιάστρια/σιαστής και να ανακοινώσει «και ο Δήμος πάει…».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet