Νέους δρόμους επιχειρεί να… χαράξει ο Μ. Γραφάκος
Πρόσωπα

Νέους δρόμους επιχειρεί να… χαράξει ο Μ. Γραφάκος

Νέα πολιτικά ήθη επιχειρεί να εισαγάγει στην τοπική πολιτική σκηνή ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Πεντέλης ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ, Μανώλης Γραφάκος. Έτσι, λίγο μετά την έκδοση ανακοίνωσης της παράταξης για τη νέα πολιτική και οργανωτική δομή της (ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ: Οργανώνεται, ανοίγεται στην κοινωνία και γυρίζει σελίδα), η οποία προσιδιάζει περισσότερο σε πολιτικό κόμμα και όχι σε έναν δημοτικό συνδυασμό, ακολούθησε η ανάρτηση του επικεφαλής της στην προσωπική ιστοσελίδα του στο facebook, που αναμφίβολα κινεί το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον.

Ειδικότερα, ο κ. Μ. Γράφακος ανέφερε στο προαναφερόμενο μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

“Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ γύρισε σελίδα. Οργανώνεται δημοκρατικά και είμαι σίγουρος ότι θα πετύχει στο ρόλο της. Η μαζικότητα της 1ης Ολομέλειας στελεχών και φίλων που έγινε την Τετάρτη 5/11, ήταν εντυπωσιακή και ελπιδοφόρα. Η νέα πολιτική γραμματεία που εξελέγη, θα πάει καλά και θα κάνει τη ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ να ανταπεξέλθει πετυχημένα στο νέο της ρόλο.

Σε ότι με αφορά, εντός της εβδομάδος από τη σελίδα μου στο facebook θα προσδιορίσω τη μελλοντική μου στάση πάνω στα δημοτικά δρώμενα της Πεντέλης”.

Το enypografa.gr επικοινώνησε με τον κ. Μ. Γραφάκο και προσπάθησε να εκμαιεύσει κάτι περισσότερο από αυτό που η προαναφερόμενη ανάρτηση αφήνει να εννοηθεί. Ο ίδιος, χαμογελώντας, αρκέστηκε να δηλώσει ότι αισθάνεται ιδιαίτερα χαρούμενος για το “μεγάλο πολιτικό και οργανωτικό βήμα που πραγματοποίησε η παράταξή του”, προσθέτοντας ότι στα επόμενα 24ωρα θα ξεκαθαρίσει και ο ίδιος τον ρόλο που επιθυμεί να έχει στα πολιτικά δρώμενα της Πεντέλης και όχι  μόνο…

Μέχρι να γίνει αυτό το “ξεκαθάρισμα”, το μόνο που κρατούμε ως σκέψη (και ως άσκηση εργασίας) είναι ότι, για πρώτη φορά (τουλάχιστον, με βάση την εμπειρία μας στα Βόρεια Προάστια), ένας δημοτικός συνδυασμός εν δυνάμει διοίκησης αποφασίζει, μέσω της οργανωτικής του ανασυγκρότησης, να “ρισκάρει” το “πλασάρισμα” μία μη προσωποπαγούς εκπροσώπησης…

Σχετικά άρθρα

1 Comment

  1. Αναστάσης Γα'ι'τάνος

    Ενδιαφέρον!Για να δούμε τι ετοιμάζει ο Μανώλης…ΛΙΓΟΙ γίναν ΔΗΜΑΡΧΟΙ στα 35 τους

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet