Ν. Μπάμπαλος και Δ. Ταβουλάρης τολμούν μια νέα «περπατησιά»
Πρόσωπα

Ν. Μπάμπαλος και Δ. Ταβουλάρης τολμούν μια νέα «περπατησιά»

Νίκος Μπάμπαλος και Δημήτρης Ταβουλάρης αποτελούν ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον «δίδυμο» που θα δείξει αν και πώς μπορεί να εφαρμοστεί στην πράξη η συναίνεση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Ο πρώτος είναι ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, που επανεκλέγη στο αξίωμά του με ποσοστό 65,44% (δεύτερη Κυριακή). Ο δεύτερος είναι πρώην δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής με την παράταξη Ρήξη και Ανατροπή, η οποία τελικώς δεν συμμετείχε στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Στην παρελθούσα δημοτική περίοδο, ο Δημήτρης Ταβουλάρης «κόντραρε» πολλές φορές τη διοίκηση του Ν. Μπάμπαλου, ασκώντας σκληρή, πλην προγραμματική, αντιπολίτευση. Αυτό, όμως, δεν απέτρεψε τον δήμαρχο Ηρακλείου Αττικής από το να τον προτείνει για αντιπρόεδρο στο Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης Επικοινωνίας «Ράδιο Επικοινωνία», που διαχειρίζεται τον «Επικοινωνία 94FM», ένα από τα λίγα ραδιόφωνα που κατάφεραν να επιβιώσουν από το «τσουνάμι» που έπληξε τα δημοτικά ερτζιανά.

Ο Ν. Μπάμπαλος αιτιολόγησε την πρότασή του ως ένδειξη ότι η διοίκησή του εννοεί να δοκιμάσει στην πράξη τις ευρείες συνεργασίες και, μάλιστα, με πολιτικές υπερβάσεις. Δηλαδή, αυτό που πολλοί αιρετοί επαναλαμβάνουν με ευκολία, αλλά ελάχιστοι εν τέλει αποτολμούν.

Θα του «βγει» του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής; Θα φανεί στην πορεία. Το σίγουρο είναι ότι τόσο αυτός, όσο και ο Δ. Ταβουλάρης, τόλμησαν να αφήσουν την ασφάλεια της πεπατημένης και να δοκιμάσουν μια νέα «περπατησιά», έχοντας μάλιστα αρκετούς που στέκονται δύσπιστα απέναντι στην ιδεολογικά παράταιρη συμμαχία.

Ακόμη περισσότεροι, όμως, θα εύχονταν να πάει καλά, προς όφελος του ίδιου του αυτοδιοικητικού θεσμού και, βέβαια, του ραδιοφώνου του Δήμου Ηρακλείου Αττικής…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet