Πυκνώνει η κριτική κατά της δημάρχου Νέας Ιωνίας μέσα κι έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο
Πρόσωπα

Πυκνώνει η κριτική κατά της δημάρχου Νέας Ιωνίας μέσα κι έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο

Πολλά τα «πυρά» που δέχεται η δημοτική αρχή της Νέας Ιωνίας και προσωπικώς η δήμαρχος Δέσποινα Θωμαΐδου από το σχεδόν το σύνολο της αντιπολίτευσης. Οι καταγγελίες κατά του προσώπου της, τόσο για την εφαρμοζόμενη πολιτική της, όσο και για τη στάση που κρατά στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης, είναι συχνές και τελευταίως πυκνώνουν περισσότερο.

Βέβαια, θα έλεγε κάποιος ότι διανύουμε προεκλογική περίοδο και σε αυτοδιοικητικό επίπεδο (ο Οκτώβριος δεν είναι πια και τόσο μακρινός), οπότε λογικό είναι μια δήμαρχος να συγκεντρώνει πάνω της το κύριο βάρος της αντιπολιτευτικής κριτικής. Σωστά, μόνο που οι επικρίσεις δεν περιορίζονται στα δημοτικά έδρανα, αλλά διαχέονται και στην κοινωνία.

Οι χειρισμοί της διοίκησής της τόσο στο θέμα της παιδικής χαράς στο Παναιτώλιο, όσο και στα προβλήματα με τον προαύλιο χώρο του 6ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ιωνίας -για να αναφερθούμε σε δύο πρόσφατα παραδείγματα- έχουν φέρει αγανακτισμένους πολίτες στο δημαρχείο, προκαλώντας αρνητικά αντανακλαστικά σε μεγάλες κοινωνικές ομάδες.

Βέβαια, τελικός κριτής είναι η… κάλπη. Κι εκεί θα αποτυπωθούν τόσο το στίγμα που αφήνει πίσω της η δήμαρχος Δέσποινα Θωμαΐδου, όσο και η ικανότητα της αντιπολίτευσης να πείσει ότι μπορεί να λειτουργήσει ως η εναλλακτική πρόταση για τη διοίκηση του Δήμου την επόμενη πενταετία…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet