Τα κοινωνικά αντανακλαστικά της δημοτικής Αρχής του Γιάννη Σταθόπουλου
Πρόσωπα

Τα κοινωνικά αντανακλαστικά της δημοτικής Αρχής του Γιάννη Σταθόπουλου

Μπορεί η διοίκηση του δημάρχου Γιάννη Σταθόπουλου να έχει μπει από πολύ νωρίς στο «στόχαστρο» της κριτικής της μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης για τον τρόπο που χειρίζεται αρκετά από τα πράγματα της καθημερινότητας στην πόλη, αλλά θα πρέπει να της αναγνωριστεί ότι διαθέτει αρκετά καλά κοινωνικά αντανακλαστικά.

Στηριζόμενη στη δραστήρια ομάδα στελεχών των κοινωνικών της υπηρεσιών, η δημοτική αρχή έχει σπεύσει, σε αρκετές περιπτώσεις, να διοργανώσει δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης, που συχνά υπερβαίνουν τα όρια του Δήμου Αγίας Παρασκευής. Ειδικότερα στο θέμα των προσφύγων ο Δήμος Αγίας Παρασκευής έχει επιδείξει ίσως τη μεγαλύτερη κοινωνική ευαισθησία ανάμεσα στους Δήμους του Βόρειου Τομέα που καλύπτει ειδησεογραφικά το enypografa.gr.

Η πλέον πρόσφατη δράση ήταν αυτή της προσφοράς γευμάτων στους πρόσφυγες που διαμένουν στο Πεδίο του Άρεως, η οποία μάλιστα εκδηλώθηκε σε δύο στάδια, στις 24 και στις 29 Ιουλίου 2015.

Και βέβαια, τα εύσημα δεν ανήκουν μόνο στη δημοτική αρχή, αλλά και στους απλούς δημότες της Αγίας Παρασκευής, οι οποίοι σπεύδουν σε κάθε σχετικό κάλεσμα να ανταποκριθούν με ενθουσιασμό και να προσφέρουν οτιδήποτε μπορεί να ανακουφίσει τον… πόνο του διπλανού.

Αν μη τι άλλο, τέτοιες συμπεριφορές είναι αυτές που μας κάνουν να αισιοδοξούμε λίγο περισσότερο για το αύριο…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet