Όλοι μαζί για το… Ενωμένο Μαρούσι, αλλά χώρια!
Πρόσωπα

Όλοι μαζί για το… Ενωμένο Μαρούσι, αλλά χώρια!

Περίεργο σκηνικό διαμορφώνεται στον χώρο της κεντροαριστεράς στο Μαρούσι. Την ώρα που ο δημοτικός σύμβουλος Πέτρος Κούκουζας δήλωνε την ανεξαρτητοποίησή του από την παράταξη Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι και εγκατέλειπε τη θέση του αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, ο αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα, Γιώργος Καραμέρος, σε καφέ της πόλης, μάλλον ανακοίνωνε τη δημιουργία του νέου σχηματισμού Ενωμένο Μαρούσι, με τον οποίο πιθανότατα θα διεκδικήσει τη δημαρχία της πόλης.

Και γράφουμε «μάλλον» και «πιθανότατα» γιατί ο κ. Καραμέρος, τουλάχιστον προς το παρόν, κοινοποιεί τις προθέσεις του μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο facebook και δεν έχει προβεί σε κάποια επίσημη ανακοίνωση*.

Όπως και να ‘χει, γεγονός είναι ότι προς το παρόν στον κεντροαριστερό χώρο της πόλης (εξαιρούμε την κομμουνιστική δημοτική παράταξη Λαϊκή Συσπείρωση και την κίνηση Εκτός των Τειχών) έχουμε την παράταξη της μείζονος μειοψηφίας (Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι), με επικεφαλής τον κ. Λευτέρη Μαγιάκη, τη νέα δημοτική παράταξη Όλοι μαζί για το Μαρούσι, στην οποία εντάχθηκε ο κ. Κούκουζας και πιθανότατα το Ενωμένο Μαρούσι, υπό τον κ. Καραμέρο.

Και παρά το γεγονός ότι και στους τρεις συνδυασμούς «διαφημίζεται» ή υπονοείται η έννοια της ενότητας, μάλλον στην πράξη αυτή κάθε άλλο παρά επιτυγχάνεται στον συγκεκριμένο πολιτικό χώρο.

Έτσι, τουλάχιστον όπως διαμορφώνονται σήμερα τα πράγματα, ο μόνος που έχει λόγο να χαίρεται είναι ο δημοτικός σύμβουλος που θα προκριθεί να διαδεχθεί τον σημερινό δήμαρχο Γιώργο Πατούλη (εφόσον επιβεβαιωθούν τα σενάρια που θέλουν τον τελευταίο να μετακινείται κατά Περιφέρεια μεριά), θέτοντας υποψηφιότητα για τη δημαρχία στην πόλη.

* Τελικώς, λίγες ώρες μετά την εκδήλωση για την ανακήρυξη της υποψηφιότητάς του, ο κ. Καραμέρος απέστειλε επίσημη ανακοίνωση στα ΜΜΕ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet