Επικράτηση Αγίας Παρασκευής επί των Ιώνων με 1-3 σετ
Αθλητισμός

Επικράτηση Αγίας Παρασκευής επί των Ιώνων με 1-3 σετ

Παρά την ήττα με 1-3 σετ από την Αγία Παρασκευή οι Ίωνες έδειξαν στοιχεία βελτίωσης στην υποδοχή με την παρουσία του Βουτσινά στο αρχικό σχήμα. Όμως, ήταν καθοριστική η απουσία του Χριστοδούλου από αυτήν την αναμέτρηση περιορίζοντας τις επιθετικές επιλογές από το κέντρο. Το παιχνίδι πήγε στα άκρα με τον Λένα να κερδίζει πολλές μάχες, αλλά έμεινε από δυνάμεις από την υπερπροσπάθεια.

Τα σετ της αναμέτρησης αναλυτικά: 18-25, 19-25, 25-23, 22-25

Για τους Ίωνες αγωνίστηκαν οι: Ζαγκανάς (αρχηγός), Βουτσινάς, Ασπρογιάννης, Παναγόπουλος (lybero), Λένας, Παπαϊωάννου, Δανιάς, Στυλιαρας, Μπαλαρής, Κοντογιάννης.

Η προπονήτρια των Ιώνων, Φρατζέσκα Σταθάτου, δήλωσε για την αναμέτρηση:

«Αφήσαμε πίσω την κακή εμφάνιση με το Α.Κ. Ζωγράφου, μπήκαμε δυνατά και ανταγωνιστικά απέναντι σε μία ομάδα που φιλοδοξεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα φτάσαμε μία ανάσα από την κατάκτηση του τέταρτου σετ αλλά εκεί φάνηκαν οι ελλείψεις μας στο κέντρο.

»Είμαι ευχαριστημένη από την εμφάνιση της ομάδος. Άλλαξε η ψυχολογία μας και ελπίζω με την επιστροφή των Χριστίδη και Χριστοδούλου να κάνουμε νίκες τόσο στη Χαλκίδα την 15η αγωνιστική όσο και με τους Αμπελοκήπους την 16η και να ξεφύγουμε οριστικά από τον κίνδυνο του
υποβιβασμού».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet