Στην Αγία Παρασκευή το Final Four του Κυπέλλου Ανδρών Βόλεϊ ΕΣΠΑΑΑ
Αθλητισμός

Στην Αγία Παρασκευή το Final Four του Κυπέλλου Ανδρών Βόλεϊ ΕΣΠΑΑΑ

Η Αθλητική Ένωση Αγίας Παρασκευής (ΑΕΑΠ) ανέλαβε τη διοργάνωση του Final Four του Κυπέλλου Ανδρών Βόλεϊ της ΕΣΠΑΑΑ, το οποίο θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Αγίας Παρασκευής (Αιγαίου Πελάγους & Νότου).

Φιναλίστ εκτός από την διοργανώτρια ομάδα της ΑΕΑΠ είναι ο Γ.Σ. Κερατέας, ο Γ.Σ. Κυψέλης και ο ΣΦΑ Μελισσίων «Ο Φοίβος».

Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου θα διεξαχθούν οι δύο ημιτελικοί αγώνες ενώ την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου ο τελικός Κυπέλλου μεταξύ των νικητών των δύο ημιτελικών (20:30).

Στον α’ ημιτελικό ο Γ.Σ. Κερατέας θα αντιμετωπίσει τον ΣΦΑ Μελισσίων «Ο Φοίβος» (18:30) και στον β΄ ημιτελικό ο Γ.Σ. Κυψέλης την ΑΕΑΠ (21:00).

Το Final Four θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο της Αγίας Παρασκευής (Αιγαίου Πελάγους & Τέρμα οδού Νότου) ενώ θα μεταδοθεί μέσω live streaming.

Με ανακοίνωσή του το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΑΠ ευχαριστεί την ΕΣΠΑΑΑ, τον Δήμο Αγίας Παρασκευής, καθώς και τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) για την υποστήριξή τους σε αυτή τη γιορτή του βόλεϊ. Παράλληλα, εύχεται καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες που μετέχουν στο Final Four και καλεί τους φίλους του αθλήματος να στηρίξουν τις προσπάθειες τους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet