Τρίτη σερί νίκη για τον ΑΟΠ Κηφισιάς – Κέρδισε και τον Φοίνικα με 3-2 σετ
Kifissia-Volley-AC/FB
Αθλητισμός

Τρίτη σερί νίκη για τον ΑΟΠ Κηφισιάς – Κέρδισε και τον Φοίνικα με 3-2 σετ

Την τρίτη της συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα της Volley League και μάλιστα στο τάι μπρέικ, σημείωσε ο Αθλητικός Όμιλος Κηφισιάς, ο οποίος επικράτησε στη Σύρο του τοπικού Φοίνικα ΟΝΕΧ με 3-2 σετ (12-25, 25-20, 22-25, 26-24, 15-8) σε εξ αναβολής παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής της Volley League.

Το παιχνίδι απέναντι στον Φοίνικα, ο οποίος προερχόταν από τρεις εβδομάδες αγωνιστική αποχή λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού, ήταν συναρπαστικό και για να φτάσουν οι παίκτες του Νίκου Ζαλμά στη νίκη χρειάστηκε να κάνουν ακόμα μία ανατροπή, όπως αναφέρει η ομάδα των Βορείων Προαστίων.

Μετά το νωθρό ξεκίνημα στο πρώτο σετ, όπου τίποτα δεν πήγε καλά για την ομάδα της Κηφισιάς (κακή υποδοχή και πολλά λάθη), στα υπόλοιπα σετ έβγαλε πείσμα και πάθος, σε μία ημέρα όπου υστέρησε σε ποιότητα.

Στο καθοριστικό τάι μπρέικ καταλυτικό ρόλο έπαιξε το σέρβις της Κηφισιάς, με τους Κασαμπαλή και Μπάση να κάνουν σπουδαία δουλειά.

Πλέον η Κηφισιά βρίσκεται στην 5η θέση με 13 βαθμούς και διατηρεί μαθηματικές ελπίδες για την είσοδο στην τετράδα του πρωταθλήματος.

Διαβάστε την περιγραφή του αγώνα

Δείτε τη βαθμολογία

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet