Η Εβίνα Μάλτση στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του ΓΣΑΠ
Αθλητισμός

Η Εβίνα Μάλτση στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του ΓΣΑΠ

Μπροστά σε ένα πολυπληθές κοινό την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 στο γήπεδο του Κοντόπευκου ο Γυμναστικός Σύλλογος Αγίας Παρασκευής (ΓΣΑΠ) πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη αθλητική γιορτή των Ακαδημιών του Συλλόγου.

Στη γιορτή συμμετείχε, ως επίσημη προσκεκλημένη, η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια του μπάσκετ όλων των εποχών Εβίνα Μάλτση. Μετά τα πρωταθλήματα, κύπελλα, συμμετοχές στο WΝΒΑ και τρεις φορές MVP Eυρωλίγκας, αλλά και τη βράβευση για το ήθος της από τον ΠΣΑΤ, ο «θηλυκός Γκάλης» τιμήθηκε και από την ομάδα του Γ.Σ. Αγίας Παρασκευής.

Η Εβίνα Μάλτση με την παρουσία της, την ολόθερμη και ανεπιτήδευτη συμμετοχή της απέδειξε πόσο μεγάλη προσωπικότητα είναι. Κέρδισε τις καρδιές όλων, μικρών και μεγάλων και τους έκανε να αισθανθούν ότι είναι… η Εβίνα τους.

Στη γιορτή παρευρέθηκαν, επίσης, ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς, ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ, Κ. Γουργούλης, η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 3ου Δημοτικού, Αλκμήνη Ριζοπούλου, η πρόεδρος του ΑΡΗ Χολαργού, Μαρίσα Αραπούδη, ο διευθυντής Αγωνιστικού Αθλητισμού της ΓΓΑ, Βασίλης Κάκκος, και οι παλαίμαχες αθλήτριες του ΓΣΑΠ, Αθηνά Πετρίδη, Βάσω Μπουρογιάννη, Βιβή Γκόγκου, Αθηνά  Εξωμανίδη, Λάουρα Νιτουλέσκου και Κατερίνα Οικονόμου

Πρωταγωνίστριες ήταν κορίτσια-αθλήτριες των 3ου, 6ου, 1ου και 4ου Δημοτικών Σχολείων,  που μαζί με τις αθλήτριες των ακαδημιών του Άρη Χολαργού και τις αθλήτριες του ΓΣΑΠ έπαιξαν αγώνες και ασχολήθηκαν με αθλητικές δραστηριότητες, με την ωραία συμμετοχή της Εβίνας Μάλτση.

Επίσης, βραβεύτηκαν οι παγκορασίδες του ΓΣΑΠ, ο προπονητής τους, Δημήτρης Χατήρας, και ο έφορος του τμήματος, Βαγγέλης Κακοσούρης, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος παγκορασίδων 2019 της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αττικής (ΕΣΚΑ).

Εξαιρετική η παρουσία των πρωταθλητών Ελλάδος στο break dance, των  Btwins, που χάρισαν κέφι σε όλα τα κορίτσια, αλλά και στους γονείς τους.

Τη γιορτή συντόνισε με επιτυχία ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Νικόλαος Τσίκος.

Τέλος οι αθλήτριες της Αγίας Παρασκευής, μικρές και μεγάλες, έψαλλαν τα αθλητικά κάλαντα στον δήμαρχο Βασίλη Ζορμπά και στην Εβίνα Μάλτση, ευχήθηκαν καλή αθλητική χρονιά και ζήτησαν νέα γυμναστήρια με τους στίχους: «Στην Αγία Παρασκευή, στην όμορφή μας πόλη, φτιάξτε μας γυμναστήρια να αθληθούμε όλοι». Ο δήμαρχος, σε σύντομη ομιλία του, διαβεβαίωσε, όπως επισημαίνει η διοίκηση του Συλλόγου, με τον λόγο της τιμής του ότι το πολύ σε δύο χρόνια θα είναι έτοιμο το προπονητήριο και χειροκροτήθηκε από τους παρισταμένους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet