Τέσσερις νίκες για τις ομάδες του ΓΣΑΠ στους τελευταίους αγώνες τους
Αθλητισμός

Τέσσερις νίκες για τις ομάδες του ΓΣΑΠ στους τελευταίους αγώνες τους

Νίκες στις τελευταίες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις σημείωσαν όλες οι ομάδες του Γυμναστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής (ΓΣΑΠ).

Τα αποτελέσματα των αγώνων για τις νεάνιδες, τις κορασίδες, τις παγκορασίδες και τα μίνι του ΓΣΑΠ:

Νεάνιδες: ΓΣΑΠ- ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ 65-40

Δεκάλεπτα: 18-8, 10-8, 16-13, 21-11

Προβλήματα με τη διαιτησία είχε στο παιχνίδι με τον ΓΑΣ Καλυβίων Θορικού ο ΓΣΑΠ.

Η διοίκηση του Συλλόγου εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Είναι κρίμα αντί να ασχολούμαστε με το παιχνίδι και να χαιρόμαστε για μια ακόμα νίκη της ομάδας των νεανίδων μας να πρέπει να σχολιάσουμε τον διαιτητή κ. Λαζάρου Γ., ο οποίος επέτρεψε να παίζεται ένα πολύ σκληρό παιχνίδι στο παρκέ, με αποκορύφωμα 16΄΄ πριν τη λήξη να σταματήσει ο αιφνιδιασμός της ομάδας μας με τρικλοποδιά (ακόμα και στο ποδόσφαιρο θα ήταν κόκκινη) και ο διαιτητής να δώσει άουτ! Δεν διαμαρτυρηθήκαμε όμως ούτε σε αυτή τη φάση. Εξάλλου ήθελε 16΄΄ για να τελειώσει το παιχνίδι και η διαφορά ήταν στους 27 πόντους. Δεν γίνεται όμως να μην επισημάνουμε ότι οι διαιτητές σε αυτές τις κατηγορίες πρέπει επιτέλους να καταλάβουν ότι με τον τρόπο που σφυρίζουν καθοδηγούν, αλλά και συγχρόνως προστατεύουν τα παιδιά όταν δεν αφήνουν ένα παιχνίδι να μετατρέπεται σε ρινγκ. Δυστυχώς ο κ. Λαζάρου δεν μπόρεσε να το κάνει.

Επόμενος αγώνας τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου με την ΑΕΝΚ Κηφισιάς Β΄(22:00 Κλειστό Κοντόπευκου), όπου με νίκη η ομάδα του ΓΣΑΠ θα πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β κατηγορίας νεανίδων και την επάνοδο στην Α κατηγορία, μετά από «διάλειμμα» μιας περιόδου.

ΓΣΑΠ (Χατήρας): Λούκα 2, Χατήρα 13, Κυρκοπούλου 17 (1), Χατζηγεωργίου, Φλαμπούρη 2, Χριστοπούλου 17(2),  Σάμιτα 10, Τριανταφύλλη 2, Φυρίγου 2.

Κορασίδες: ΑΡΗΣ ΑΚΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ – ΓΣΑΠ 27-38

Δεκάλεπτα: 13-10, 06-08, 04-12, 04-08

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για τις κορασίδες του ΓΣΑΠ στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος. Στο πρώτο μέρος ο αγώνας ήταν ισορροπημένος, με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα δεκάλεπτο και να κλείνει με έναν πόντο υπέρ της γηπεδούχου.

Το δεύτερο μέρος όμως ανήκει ολοκληρωτικά στην ομάδα της Αγίας Παρασκευής, που με οδηγό την εκπληκτική άμυνά της μπλόκαρε τον αντιπαλό της, ενώ επιθετικά παρά την πίεση που δέχθηκε, βρήκε τις λύσεις για να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα, που υπερκαλύπτει τη διαφορά με την οποία είχε ηττηθεί στον πρώτο γύρο. Επόμενη συνάντηση στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019 στις 18:00 με αντίπαλο τον Αθηναϊκό ΑΣ.

ΓΣΑΠ (Χατήρας): Γεραντώνη, Χατήρα, Φυρίγου, Κυρκοπούλου, Λυραντζάκη, Αρβανίτη, Χριστοπούλου, Στρατηγού, Κακοσούρη, Τριανταφύλλη, Μήτση.

Παγκορασίδες: (Για το πρωτάθλημα κορασίδων Γ κατηγορίας)

ΓΣΑΠ- ΙΩΝΙΚΟΣ: 20-0

Η αντίπαλη ομάδα δεν εμφανίστηκε στο γήπεδο και έτσι τα κορίτσια της Αγίας Παρασκευής πήραν το ροζ φύλλο χωρίς αγώνα.

Τουρνουά Μίνι: ΓΣΑΠ – ΚΑΛΛΙΜΑΧΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΑΣ 32 – 31

Οκτάλεπτα: 5-8, 7-2, 2-6, 8-12, 10-3

Τα κορίτσια της Αγίας Παρασκευής ξεκίνησαν διστακτικά το παιχνίδι με τον Καλλίμαχο, στο δεύτερο οκτάλεπτο, όμως, βρήκαν τον ρυθμό τους και «άναψαν οι μηχανές». Στη συνέχεια η ομάδα του ΓΣΑΠ ήταν άψογη στην άμυνα αλλά όχι τόσο εύστοχη στην επίθεση με αποτέλεσμα να χαθούν αρκετά καλάθια. Έτσι το 4ο οκτάλεπτο βρήκε την ομάδα της Αγίας Παρασκευής πίσω στο σκορ. Στα τελευταία 8 λεπτά τα κορίτσια του ΓΣΑΠ ήταν πιο μαχητικά από τα κορίτσια του Μαραθώνα και 2-3 δευτερόλεπτα πριν το σφύριγμα της λήξης, η ψυχραιμία χάρισε το τελευταίο καλάθι και τη νίκη της ομάδας της Αγίας Παρασκευής.

Το επόμενο παιχνίδι, την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019 στις 14:00 με τον ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ στο γήπεδο του Κοντόπευκου.

ΓΣΑΠ (Νιτουλέσκου): Σινάνογλου Κ., Παγίδα Α., Κεϊσογλου Μ., Σινάνογλου Α., Δερμιτζάκη Μ., Αθανασοπούλου Φ., Τσαλούρη Κ., Οικονόμου Κ., Κοντογιωργάκη Ι., Σταυρακάκη Χ., Κεχρή Δ., Τούτση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet