Α’ ΕΠΣΑ: Με νίκες συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους Αγία Παρασκευή, Χολαργός, Χαλάνδρι και Μελίσσια
Αθλητισμός

Α’ ΕΠΣΑ: Με νίκες συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους Αγία Παρασκευή, Χολαργός, Χαλάνδρι και Μελίσσια

Αγώνες για τη 15η αγωνιστική στους 1ο και 2ο ομίλους και για τη 13η αγωνιστική στους 3ο και 4ο ομίλους είχαμε το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Ιανουαρίου. Από τις 10 ομάδες του Βόρειου Τομέα Αθηνών που αγωνίστηκαν, οι 4 πανηγύρισαν νίκες, 4 ηττήθηκαν και δύο έμειναν με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Στον 1ο όμιλο η πρωτοπόρος Αγία Παρασκευή επιβλήθηκε της Δόξα Βύρωνος με σκορ 2-0, ενώ ο Κένταυρος Βριλησσίων έχασε στους Αγίους Αναργύρους με 3-1 και είναι στην 9η θέση με 12 βαθμούς.

Δείτε τη βαθμολογία του 1ου ομίλου

Για τον 2ο όμιλο είχαμε το τοπικό ντέρμπι μεταξύ του Χολαργού και του Ηρακλείου που έληξε με νικητή τον πρώτο με σκορ 1-0. Οι Χολαργαίοι μοιράζονται την 1η θέση της βαθμολογίας με τον Άτταλο (31 βαθμοί), ενώ οι Ηρακλειώτες είναι 8οι (15 βαθμοί). Στον ίδιο όμιλο η Νέα Ιωνία έμεινε στο 0-0 εντός έδρας με τον Αστέρα Ζωγράφου και τη βρίσκουμε στην 3η θέση με 29 βαθμούς.

Δείτε τη βαθμολογία του 2ου ομίλου

Στο γήπεδο της Ν. Ερυθραίας -για τον 3ο όμιλο- ο Πανερυθραϊκός… σκόνταψε απέναντι στο Π. Φάληρο, με το οποίο ήρθε ισόπαλος 1-1 και πλέον ισοβαθμεί στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με Βύρωνα και Τράχωνες (19 βαθμοί).

Δείτε τη βαθμολογία του 3ου ομίλου

Τέλος, στον 4ο όμιλο το Χαλάνδρι… ισοπέδωσε εκτός έδρας τον ουραγό Ιάσονα με σκορ 5-0, και είναι στη 2η θέση (26 βαθμοί), ενώ τα Μελίσσια επικράτησαν στο γήπεδό τους της Ελπίδας Αγ. Αναργύρων με 3-1 και βρίσκοντα στην 4η θέση με 24 βαθμούς. Ο Παπάγος δεν τα κατάφερε στο γήπεδο του Χολαργού όπου ηττήθηκε από τη Διάνα Ηλιούπολης με 2-1, χάνοντας την ευκαιρία να την… πιάσει στη βαθμολογία (είναι 7ο με 13 βαθμούς). Τέλος, ο Απόλλων Χαλανδρίου γνώρισε την ήττα στον Άλιμο από τη Θύελλα Αγ. Δημητρίου με 2-0 και παρέμεινε προτελευταίος με 6 βαθμούς.

Δείτε τη βαθμολογία του 4ου ομίλου

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet