Α’ ΕΠΣΑ: Νέα Ιωνία και Χαλάνδρι οι μοναδικές ομάδες που πήραν το «τρίποντο» αυτό το Σαββατοκύριακο
Αθλητισμός

Α’ ΕΠΣΑ: Νέα Ιωνία και Χαλάνδρι οι μοναδικές ομάδες που πήραν το «τρίποντο» αυτό το Σαββατοκύριακο

Με μόλις 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 6 ήττες ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές στους 4 ομίλους της Α’ ΕΠΣΑ το Σαββατοκύριακο 6-7 Νοεμβρίου για τις ομάδες του Βόρειο Τομέα Αθηνών (δεν αγωνίστηκαν Αγία Παρασκευή και Χολαργός).

Για τον 1ο όμιλο, και για την 7η αγωνιστική, η Λυκόβρυση γνώρισε την ήττα στο γήπεδό της από τον Άγιο Δημήτριο με σκορ 1-0, ενώ χωρίς βαθμό έφυγε από το γήπεδο του Ιλίου και ο Κένταυρος Βριλησσίων, ο οποίος έχασε από τον Ολυμπιακό Ν. Λιοσίων με 3-1.

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ

Για την 7η αγωνιστική του 2ου ομίλου τα Βριλήσσια παραχώρησαν ισοπαλία (1-1) στο γήπεδό της στον Αστέρα Ζωγράφου, η Νέα Ιωνία επικράτησε εντός έδρας της Αργυρούπολης με 2-0, ενώ το Ηράκλειο ηττήθηκε στον Β΄΄υρωνα από τον Αθηναϊκό με σκορ 1-0.

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ

Στον 3ο όμιλο, και για την 6η αγωνιστική, ο Πανερυθραϊκός έφυγε με τον βαθμό της «λευκής» ισοπαλίας από τον Άλιμο, όπου αντιμετώπισε τους Τράχωνες.

Η βαθμολογία του 3ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ

Τέλος, για την 6η αγωνιστική του 4ου ομίλου τα Μελίσσια ηττήθηκαν στο Περιστέρι με 3-1 από τον Ήφαιστο, ο Παπάγος έφυγε από το Χαϊδάρι με το βαρύ εις βάρος του 4-1, ενώ στο «εγχώριο» ντέρμπι το Χαλάνδρι επιβλήθηκε του Απόλλωνα Χαλανδρίου με σκορ 2-0.

Η βαθμολογία του 4ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet