Α’ ΕΠΣΑ: Νίκες για Αγία Παρασκευή, Χολαργό, Νέα Ιωνία, Πανερυθραϊκό, Παπάγο και Χαλάνδρι
Α.Ο. Ν. Ιωνίας
Αθλητισμός

Α’ ΕΠΣΑ: Νίκες για Αγία Παρασκευή, Χολαργό, Νέα Ιωνία, Πανερυθραϊκό, Παπάγο και Χαλάνδρι

Ολοκληρώθηκαν το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Δεκεμβρίου οι αγωνιστικές στους 4 ομίλους της Α’ ΕΠΣΑ. Από τις 12 ομάδες του Βόρειου Τομέα που συμμετέχουν στα αντίστοιχα πρωταθλήματα 6 σημείωσαν νίκες, 2 αναδείχθηκαν ισόπαλες και 4 ηττήθηκαν από τους αντιπάλους τους.

Στον 1ο όμιλο η πρωτοπόρος Αγία Παρασκευή πήρε το διπλό στην έδρα της Λυκόβρυσης, την οποία νίκησε με 2-0, αφήνοντάς την στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στο Περιστέρι Ανθούπολη και Κένταυρος Βριλησσίων έμειναν στο 0-0, αποτέλεσμα που φέρνει την ομάδα των Βορείων Προαστίων στην 8η θέση, με συνολικά 8 βαθμούς.

Δείτε τη βαθμολογία του 1ου ομίλου

Στον 2ο όμιλο ο Χολαργός επιβλήθηκε με 2-1 στα Βριλήσσια απέναντι στην τοπική ομάδα, διατηρώντας τη 2η θέση του στον βαθμολογικό πίνακα, με συνολικά 21 βαθμούς και στέλνοντας τον αντίπαλό του στην 9η θέση με 11 βαθμούς.

Το Ηράκλειο γνώρισε την ήττα στου Ζωγράφου από τον Αστέρα με 1-0 και είναι στην 8η θέση με 12 βαθμούς, ενώ η Νέα Ιωνία επιβλήθηκε στο Γουδή του Αθηναϊκού με το εμφατικό 4-1 και ισοβαθμεί στη 2η θέση με τον Χολαργό.

Δείτε τη βαθμολογία του 2ου ομίλου

Στον 3ο όμιλο ο Πανερυθραϊκός επικράτησε στη έδρα του του Καματερού με σκορ 2-0 και πέρασε μόνος στην 3η θέση της βαθμολογίας, έχοντας συγκεντρώσει συνολικά 17 βαθμούς.

Δείτε τη βαθμολογία του 3ου ομίλου

Τέλος, στον 4ο όμιλο το Χαλάνδρι… καθάρισε με 3-0 τη Διάνα Ηλιούπολης και βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 19 βαθμούς.

Στην 5η θέση, με 15 βαθμούς, βρίσκουμε τα Μελίσσια, τα οποία πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0) στον Άλιμο, απέναντι στη Θύελλα Αγ. Δημητρίου.

Σημαντική εκτός έδρας νίκη στο Ίλιο πέτυχε ο Παπάγος, επικρατώντας του Ιάσονα με 2-1 και «έπιασε» στην 5η θέση τη Θύελλα Αγ. Δημητρίου, φθάνοντας τους 15 βαθμούς.

Αντιθέτως, ο ουραγός Απόλλων Χαλανδρίου γνώρισε μία ακόμη εντός έδρας ήττα, αυτή τη φορά από το Χαϊδάρι, με σκορ 2-1.

Δείτε τη βαθμολογία του 4ου ομίλου

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet