Α’ ΕΠΣΑ: Νικητήρια αγωνιστική για Αγία Παρασκευή, Κένταυρο Βριλησσίων, Νέα Ιωνία και Χαλάνδρι
apollonhalandriou.gr
Αθλητισμός

Α’ ΕΠΣΑ: Νικητήρια αγωνιστική για Αγία Παρασκευή, Κένταυρο Βριλησσίων, Νέα Ιωνία και Χαλάνδρι

Ολοκληρώθηκαν το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Δεκεμβρίου οι αγώνες για τη 12 αγωνιστική των 1ου και 2ου ομίλων και η 11η αγωνιστική των 3ου και 4ου ομίλων της Α’ ΕΠΣΑ. Από τις ομάδες του Βόρειου Τομέα Αθηνών που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα, 4 πανηγύρισαν νίκες, 6… βολεύτηκαν με τον βαθμό της ισοπαλίας, ενώ μόλις 1 ηττήθηκε (το Ηράκλειο δεν αγωνίστηκε).

Στον 1ο όμιλο η πρωτοπόρος Αγία Παρασκευή έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από το Π. Φάληρο, όπου αντιμετώπισε τη Δάφνη, ενώ ο Κένταυρος Βριλησσίων πήρε το διπλό στο Καλαμάκι, νικώντας τον Άγιο Δημήτριο με 1-0. Τέλος, η ουραγός Λυκόβρυση έμεινε στο 0-0 με το Περιστέρι, που φιλοξένησε στο γήπεδό της.

Δείτε τη βαθμολογία του 1ου ομίλου

Στον 2ο όμιλο η Νέα Ιωνία κέρδισε τα Βριλήσσια στην έδρα του με 2-0 και βρίσκεται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 24 βαθμούς, ενώ ο Χολαργός πήρε την ισοπαλία (1-1) στις Κάτω Αχαρνές από τον Άτταλο.

Δείτε τη βαθμολογία του 2ου ομίλου

Στον 3ο όμιλο ο Πανερυθραϊκός παραχώρησε λευκή ισοπαλία στον Μικρασιατικό μέσα στη Νέα Ερυθραία και πλέον βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας, έχοντας συνολικά 18 βαθμούς.

Δείτε τη βαθμολογία του 3ου ομίλου

Στον 4ο όμιλο το Χαλάνδρι έφυγε νικητής από τον Άλιμο, έχοντας νικήσει τη Θύελλα Αγ. Δημητρίου με 1-0, τα Μελίσσια κέρδισαν εντός έδρας τον Ιάσονα με 1-0, ενώ ο Παπάγος ήρθε 1-1 με τον Απόλλωνα Χαλανδρίου, στο τοπικό ντέρμπι.

Δείτε τη βαθμολογία του 4ου ομίλου

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet