Α’ ΕΠΣΑ: «Τρίποντο για Αγία Παρασκευή, Χολαργό, Βριλήσσια, Χαλάνδρι και Μελίσσια
apollonhalandriou.gr
Αθλητισμός

Α’ ΕΠΣΑ: «Τρίποντο για Αγία Παρασκευή, Χολαργό, Βριλήσσια, Χαλάνδρι και Μελίσσια

Ολοκληρώθηκαν το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Νοεμβρίου η 9 η αγωνιστική για τους 1ο και 2ο ομίλους και η 8η αγωνιστικής για τους 3ο και 4ο ομίλους της Α’ ΕΠΣΑ. Η συγκομιδή των ομάδων του Βόρειου Τομέα που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα ήταν 5 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες (δεν αγωνίστηκε η ομάδα της Νέας Ιωνίας).

Ειδικότερα, στον 1ο όμιλο Λυκόβρυση και Κένταυρος Βριλησσίων μοιράστηκαν γκολ (1-1) και βαθμούς, στο γήπεδο Μεταμόρφωσης/Λυκόβρυσης, ενώ η Αγία Παρασκευή συνέτριψε, στο γήπεδο του Ιλίου, τον Ολυμπιακό Ν. Λιοσίων με σκορ 5-2.

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου

Εξίσου εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε ο Χολαργός στο γήπεδο του Ρουφ, για τον 2ο όμιλο, όπου… εξόντωσε τα Πετράλωνα με σκορ 7-1. Αντιθέτως, το Ηράκλειο έχασε στο γήπεδο Κάτω Αχαρνών από τον Άτταλο με 2-1, ενώ τα Βριλήσσια υποδέχθηκαν τα Σούρμενα τα οποία και κέρδισαν με σκορ 3-2.

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου

Στον 3ο όμιλο Ηλυσιακός και Πανερυθραϊκός έμειναν στο 0-0 στο γήπεδο του Ζωγράφου.

Η βαθμολογία του 3ου ομίλου

Στον 4ο όμιλο το Χαλάνδρι κέρδισε εντός έδρας την Ελπίδα Αγ. Αναργύρων με σκορ 2-1, ενώ τα Μελίσσια πήραν το «διπλό» στο γήπεδο του Χολαργού, επικρατώντας του Παπάγου με 3-1. Τέλος, ο Απόλλων Χαλανδρίου ηττήθηκε στην Ηλιούπολη από τη Διάνα με 1-0.

Η βαθμολογία του 4ου ομίλου

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet