Βριλήσσια, Ηράκλειο, Χολαργός και Πανερυθραϊκός οι νικητές της αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣΑ
Αθλητισμός

Βριλήσσια, Ηράκλειο, Χολαργός και Πανερυθραϊκός οι νικητές της αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣΑ

Πρώτη αγωνιστική αυτό το Σαββατοκύριακο για τους 3ο και 4ο ομίλους της ΕΠΣΑ και δεύτερη για τους 1ο και 2ο και από τις ομάδες του Βόρειου Τομέα Αθήνας είχαμε τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες.

Ειδικότερα, στον 1ο όμιλο, στη 2η αγωνιστική, η Λυκόβρυση έχασε στο γήπεδό της από τον Ολυμπιακό Ν. Λιοσίων με σκορ 2-1, η Αγία Παρασκευή ηττήθηκε στο Περιστέρι από την Ανθούπολη με 1-0 και ο Κένταυρος Βριλησσίων έχασε στο γήπεδο του Βύρωνα από τη Δόξα με 3-0.

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ

Στον 2ο όμιλο, για τη 2η αγωνιστική, τα Βριλήσσια κέρδισαν τα Πετράλωνα εντός έδρας με σκορ 1-0, η Ν. Ιωνία έχασε στις Κ. Αχαρνές από τον Άτταλο με 2-0, το Ηράκλειο επιβλήθηκε στην έδρα του απέναντι στα Σούρμενα με 2-0 και ο Χολαργός πέτυχε μεγάλο διπλό στην Αγ. Βαρβάρα απέναντι στην Αγ. Ελεούσα με σκορ 4-0.

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ

Πρώτη αγωνιστική είχαμε στον 3ο όμιλο όπου ο Πανερυθραϊκός επιβλήθηκε εκτός έδρας του Καματερού με 1-0.

Η βαθμολογία του 3ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ

Τέλος, στον 4ο όμιλο για την 1η αγωνιστική ο Απόλλων Χαλανδρίου έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από το γήπεδο του Χαϊδαρίου (1-1), ο Παπάγος παραχώρησε εντός έδρας «λευκή» ισοπαλία στον Ιάσωνα, ενώ τα Μελίσια έχασαν στην έδρα τους από τη Θύελλα Αγ. Δημητρίου με σκορ 1-0.

Η βαθμολογία του 4ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet