Μία νίκη μακριά από την άνοδο στη Super League η Κηφισιά – «Διέλυσε» με 5-1 την Επισκοπή στο Ρέθυμνο
Φωτογραφία: episkopifc.gr
Αθλητισμός

Μία νίκη μακριά από την άνοδο στη Super League η Κηφισιά – «Διέλυσε» με 5-1 την Επισκοπή στο Ρέθυμνο

Μετά το σημερινό επιβλητικό «διπλό» στο Ρέθυμνο επί της Επισκοπής με σκορ 5-1, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Super League 2, η Κηφισιά απέχει μόλις μία νίκη από την άνοδο στη Super League, για πρώτη φορά στην ιστορία της. Κι αυτό καθώς η Καλλιθέα ηττήθηκε στην Ηλιούπολη με σκορ 1-0 και έτσι η απόσταση των δύο ομάδων διευρύνθηκε στους 5 βαθμούς (64 έναντι 59), δύο στροφές πριν το φινάλε.

Το σκορ για την ομάδα των Βορείων Προαστίων άνοιξε ο Νίκολας Αντερέγκεν στο 10ο λεπτό, ενώ τα τέρματα των φιλοξενουμένων διπλασίασε ο Κουιρουκίδης στο 23 λεπτό. Στο 27′ ήταν η σειρά του Μαζουλουξή να… βρει δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα, κάνοντας το 0-3, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο ίδιο παίκτης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-4.

Στο δεύτερο μέρος, η Κηφισιά ολοκλήρωσε το σκοράρισμά της με τον Αντουάν Να στο 65′, ενώ οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 1-5, ένα λεπτό αργότερα, με τον Πολίτη.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Ανυφαντάκης Κ.): Βάτζιος, Πολίτης, Νταμπίζας, Κεφαλάς, Τσιλεδάκης, Κούτσιας, Λέκα (69′ Καφετζής), Αραμπατζής (73′ Μπερικάκης), Σταθόπουλος, Αμπαφού, Τζωρτζινάκης (82′ Μέτα).

ΚΗΦΙΣΙΑ (Πετράκης Γ.): Αναγνωστόπουλος (46′ Αγριμάκης), Προβιδάκης (68′ Να’α), Βαφέας, Μαζουλουξής, Νοικοκυράκης, Παπασάββας (71′ Καλλέργης), Ποζατζίδης (68′ Παναγιώτου), Σωτηράκος, Ταλάλ (68′ Δημοσθενιάδης), Κουϊρουκίδης, Αντερέγκεν.

Πηγή πίνακα: Super League 2

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet