Πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος η Κηφισιά
kifisiafc
Αθλητισμός

Πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος η Κηφισιά

Η Κηφισιά επιβλήθηκε εκτός έδρας της Νέας Αρτάκη με σκορ 2-1 και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος.

Η ομάδα των Βορείων Προαστίων άνοιξε το σκορ στο 19ο λεπτό, με εκτέλεση πέναλτι του Ντοριβάλ, δέχθηκε την ισοφάριση δύο λεπτά αργότερα από τον Καραμπά (21′), αλλά τελικώς πανηγύρισε στο τέλος τη νίκη – πρόκριση χάρη στο γκολ του Τεττέι στο 88ο λεπτό της αναμέτρησης.

Η περιγραφή του αγώνα

ΝΕΑ ΑΡΤΑΚΗ (Κουρμπανάς): Ντουμάνης, Στασινόπουλος, Τσατσαρώνης (82′ Χατζηστάμου), Τσούπρος, Καραμπάς, Κωνσταντίνου, Παπαδάκης, Ντελέκος, Ζιγκερίδης (67′ Μεγάλος), Εσκουρέδο (76′ Αρκούδας), Σταματάκος.
ΚΗΦΙΣΙΑ (Κούστας): Μιχελής, Πριόνας, Σωτηράκος, Αρτυματάς, Παυλάκης, Ντοριβάλ (90′ Μκριτσιάν), Παπασάββας (82′ Τζέλη), Οικονομίδης (46′ Πρίτσας), Γιαννιτσάνης (66′ Κρητικός), Καραγκούνης (66′ Γκότοβος), Τεττέι.

Νίκος Κούστας: Κρατάμε μόνο την πρόκριση

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής της Κηφισιάς, Νίκος Κούστας, δήλωσε: «Καταρχάς θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας. Αυτό είναι το μοναδικό ίσως στοιχείο που κρατάμε από τη σημερινή αναμέτρηση, αφού η απόδοσή μας δεν κυμάνθηκε στα επίπεδα που επιθυμούσαμε και προσδοκούσαμε. Αυτό σημαίνει ότι τις επόμενες ημέρες πρέπει να δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά για να βελτιωθούμε και να περιορίσουμε τις αγωνιστικές αδυναμίες που παρουσιάσαμε στο παιχνίδι με τη Νέα Αρτάκη. Όπως και να έχει όμως, η πρόκριση είναι πρόκριση και αυτό μας γεμίζει χαρά, αφού η παρουσία μας στο κύπελλο Ελλάδος συνεχίζεται.

Πηγή στοιχείων: Α.Ε. Κηφισιάς

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet