Στα… ουράνια η Κηφισιά – Ανεβαίνει στη Super League 2
kifisiafc
Αθλητισμός

Στα… ουράνια η Κηφισιά – Ανεβαίνει στη Super League 2

Τον μεγάλο στόχο της ανόδου στη Super League 2 πανηγυρίζει εδώ και λίγη ώρα η ομάδα της Κηφισιάς, που κέρδισε εκτός έδρας τον Πανιώνιο με σκορ 1-0 και έφθασε τους 9 βαθμούς στη διαδικασία των αγώνων μπαράζ.

Παίζοντας με πάθος και αποφασιστικότητα, το συγκρότημα του Νίκου Κούστα έδειξε από νωρίς ότι ήθελε να τελειώσει την υπόθεση άνοδο. Στο 23′ ο Ζέλο εκτέλεσε φάουλ, στέλνοντας την μπάλα να τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι της αντίπαλης εστίας, αλλά η ομάδα των Βορείων έπρεπε να περιμένει μέχρι το 63′ για να πάει στα… ουράνια. Ήταν η στιγμή που ο Τεττέι κέρδισε τις κόντρες και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Στουρνάρα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Στουρνάρας, Λάμψιας, Ξυγκόρος (11′ λ.τ. Ζάχι), Κοντοές, Ζούλιας (68′ Αργυρίου), Μπρέγκου, Γροντής, Πίσπας, Νίνο, Μούντριχας (68′ Μακρίδης), Λιούμης (60′ Σταμάτης).

Α.Ε. ΚΗΦΙΣΙΑΣ: Μιχελής, Παπαγγελής, Παυλάκης, Μκρτσιάν, Γκότοβος, Ποζατζίδης, Παπασάββας (78′ Καμινιώτης), Τετέι (84′ Τόσκα), Ζέλο (56′ Κοντογιάννης), Καλλέργης (56′ Τζέλη), Κρητικός.

Σημειώνεται ότι στο πλευρό της ομάδας των Βορείων Προστίων στον καθοριστικό αγώνα με τον Πανιώνιο βρέθηκαν ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, ο αντιδήμαρχος Νέας Ερυθραίας, Νικήτας Κόκκαλης και ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Αθλητισμού, Αχιλλέας Κουρέπης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet