Στο… και πέντε έσωσε το παιχνίδι η Κηφισιά απέναντι στη Λαμία για την 6η αγωνιστική της Super League
Αθλητισμός

Στο… και πέντε έσωσε το παιχνίδι η Κηφισιά απέναντι στη Λαμία για την 6η αγωνιστική της Super League

Στο… και πέντε κατάφερε η Κηφισιά να «κλέψει» τον βαθμό απέναντι στη Λαμία για την 6η αγωνιστική της Super League.

Στο γήπεδο της Καισαριανής, οι Λαμιώτες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και στο 18′ είχαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Τόσιτς εκτέλεσε φάουλ και έστειλε την μπάλα στη συμβολή των δοκαριών του Αναγνωστόπουλου, ενώ στη συνέχεια ο Σιμόν δεν κατάφερε να σουτάρει στην εστία.

Η Κηφισιά απάντησε το 56′, με τον Μασούρα να πιάνει το δυνατό σουτ, στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Κοσέλεφ.

Κηφισιά και Λαμία πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες χωρίς τέρματα. Στο δεύτερο ημίχρονο καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφεραν να πάρουν κεφάλι, αλλά όλα αυτά μέχρι το 85ο λεπτό. Τότε ο Τσιλούλης βγάζει τη σέντρα, ο Λόνγκο πιάνει την κεφαλιά και ο Ακούνια μπαίνει στη φάση και σουτάρει στα δίχτυα του τερματοφύλακα της Κηφισιάς, κάνοντας το 0-1.

Ωστόσο, οι «Βόρειοι» δεν το έβαλαν κάτω και στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων κατάφεραν να σώσουν την… παρτίδα, με τον Λούμορ να πιάνει ένα καταπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή, νικώντας τον Κοσέλεφ και γράφοντας το τελικό 1-1.

Kηφισιά (Γιάννης Αναστασίου): Αναγνωστόπουλος, Μασούρας, Λούμορ, Τσάπαν, Βαφέας, Παπασάββας (88′ Κωνσταντακόπουλος), Ιπαλίμπο, Ίλιεφ (65′ Τετέι), Μπιφουμά (78′ Αντερέγκεν), Μπαρμπόσα, Οζέγκοβιτς.

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Koσέλεφ, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος (76′ λ.τρ. Πάβλοβετς), Σίντκλεϊ, Σαντάνα (70′ Στάνκο), Νούνιες (82′ Ακούνια), Σλίβκα, Τόσιτς (69′ Μούλα), Καρλίτος (69′ Τσιλούλης), Λόνγκο.

Πηγή πίνακα: slgr.gr

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet