Κάλαντα έψαλε η Παιδική Χορωδία του Ομίλου για την UNESCO Β.Π. στην πρόεδρο του Ομίλου και τον περιφερειάρχη Αττικής
Σύνδεσμοι-Φορείς

Κάλαντα έψαλε η Παιδική Χορωδία του Ομίλου για την UNESCO Β.Π. στην πρόεδρο του Ομίλου και τον περιφερειάρχη Αττικής

Με εορταστικές μελωδίες και ψάλλοντας τα κάλαντα των Χριστουγέννων ευχήθηκαν τα παιδιά της Χορωδίας του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων στην πρόεδρο Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, μετά τον αγιασμό που προηγήθηκε στα νέα γραφεία του Ομίλου, αλλά και στον περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, τον οποίον επισκέφτηκαν στην Περιφέρεια δίνοντας μαζί με τις ευχές τους τον δικό τους εορταστικό τόνο στην ημέρα.

Τα παιδιά της χορωδίας του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Ντέπης Σακελλαρίου, έψαλαν τα κάλαντα και αγαπημένα χριστουγεννιάτικα τραγούδια στην πρόεδρο Μ. Πατούλη- Σταυράκη, που τα υποδέχθηκε με χαρά και δωράκια στα νέα γραφεία του Ομίλου. Τη χαρμόσυνη ατμόσφαιρα και τις παιδικές φωνές πλαισίωσαν ο βαρύτονος Νικόλαος Καραγκιαούρης, καθώς και μέλη του Ομίλου.

«Σήμερα τα παιδιά μας με τις χαρμόσυνες μελωδίες τους μας μετέφεραν το πνεύμα των Χριστουγέννων και γέμισαν τα νέα γραφεία του Ομίλου μας με μουσική, χαρά και αισιοδοξία για την καινούργια χρονιά. Θέλουμε οι ευχές τους να συνοδεύουν κάθε μας βήμα τη νέα χρονιά, να αντλούμε δύναμη και πίστη μέσα από το χαμόγελο και τον αυθορμητισμό τους. Συγχαρητήρια στα παιδιά και σε όλους τους συντελεστές της Χορωδίας μας. Καλά Χριστούγεννα. Με υγεία, ελπίδα, αλληλεγγύη, δικαιοσύνη και ευημερία για όλους» τόνισε η κ. Μ. Πατούλη-Σταυράκη.

Με την ευκαιρία της εορταστικής επίσκεψης, τελέστηκε και αγιασμός των νέων γραφείων του Ομίλου, παρόντων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του, που σηματοδοτεί και την έναρξη μίας νέας περιόδου δημιουργίας για τον Όμιλο.

Το εορταστικό πρόγραμμα της Παιδικής Χορωδίας του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων συνεχίστηκε με την επίσκεψή της στον περιφερειάρχη Αττικής, Γ. Πατούλη, στον οποίον έψαλαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων και του ευχήθηκαν μελωδικά.

Ο περιφερειάρχης Αττικής ευχαρίστησε τα παιδιά του Ομίλου για την εορταστική παρουσία και τις ευχές και τους προσέφερε συμβολικά δώρα. Μαζί με τις ευχές του για υγεία, δημιουργία και μία Αττική συνεργασίας και αλληλεγγύης, συνεχάρη τον Όμιλο για την UNESCO Βορείων Προαστίων για τις πρωτοβουλίες του και ευχήθηκε μία δημιουργική και ακόμα πιο δυναμική παρουσία τη νέα χρονιά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet