Μια οφειλόμενη απάντηση στον κ. Κοντουλάκο για το ρεπορτάζ του «Ε» στην πτέρυγα Μπόμπολα
Κοινωνία

Μια οφειλόμενη απάντηση στον κ. Κοντουλάκο για το ρεπορτάζ του «Ε» στην πτέρυγα Μπόμπολα

Η μεγάλη αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει μεταξύ της διοίκησης της δημάρχου Πεντέλης και κάποιων δημοτικών παρατάξεων σχετικά με την παραχώρηση από τον ΕΦΚΑ στον Δήμο της πτέρυγας Μπόμπολα, στα Μελίσσια, έχει και… παράπλευρες «απώλειες».

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Μπροστά Μαζί, Λευτέρης Κοντουλάκος, ενοχλήθηκε, ως φαίνεται, από το ρεπορτάζ του «Ε» στον χώρο και σε ανακοίνωσή του προς τον Τύπο, μεταξύ άλλων, απευθυνόμενος προς τη δήμαρχο, αναρωτιέται: «Αφού υπήρχε ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ για 80 κλίνες Covid από τις 28 Φεβρουαρίου 2020, μόνο εσείς και ένα τοπικό ενημερωτικό site δεν το είδατε… Γιατί;».

Να απαντήσουμε άμεσα στο ερώτημα του κ. Κοντουλάκου σε ό,τι αφορά το «Ε»: Ναι, κ. Κοντουλάκο, δεν το «είδαμε», γιατί ο ΕΟΔΥ δεν μας κοινοποίησε τη σχετική ενημέρωση, που εσείς προφανώς με κάποιο τρόπο «είδατε»… Γι’ αυτό ακριβώς έθεσε εξ αρχής το ερώτημα στη δήμαρχο, αλλά προφανώς δεν είδατε (και δεν ακούσατε) το βίντεο που δημοσιεύσαμε.

Εκείνο που είδε και κατέγραψε το «Ε» είναι η εικόνα που παρουσιάζει σήμερα η πτέρυγα Μπόμπολα. Τώρα, εάν ενόχλησε η αναφορά μας σε «έτοιμες» κλίνες στον τίτλο του ρεπορτάζ, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Τα… φτωχά ελληνικά μας λένε ότι η έκφραση πως κάτι είναι έτοιμο, σημαίνει ότι μπορεί αυτή τη στιγμή να χρησιμοποιηθεί, όχι ότι μπορεί να ετοιμαστεί και να χρησιμοποιηθεί… κάποια στιγμή.

Το «Ε» δεν έχει πάρει θέση στο ζήτημα, γιατί αποστολή του είναι να καταγράφει όλες τις απόψεις, όπως με συνέπεια και συνέχεια κάνει μέχρι σήμερα. Αν αυτό ενοχλεί κάποιους, ίσως θα πρέπει να το συνηθίσουν…

Για το «Ε»

Θάνος Σταθόπουλος

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet