Ο ΟΚΠΑΔΒ πάει ακόμα και ψώνια στο σπίτι των δημοτών
Κοινωνία

Ο ΟΚΠΑΔΒ πάει ακόμα και ψώνια στο σπίτι των δημοτών

O Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Βριλησσίων ενημερώνει τους δημότες της πόλης ότι, στο πλαίσιο της πρόληψης και αντιμετώπισης του νέου κορωνοϊού, και λαμβάνοντας υπόψη ότι η πρόληψη είναι η καλύτερη αντιμετώπιση, οι τελευταίοι μπορούν να εφαρμόσουν τα ακόλουθα απλά βήματα για τυχόν ανάγκες μέσα στις προσεχείς μέρες:

«Από τις 08:00 έως τις 14:00 μπορείτε να τηλεφωνείτε στους εξής τηλ. αριθμούς του ΟΚΠΑΔΒ (210 6135611, 210 8100224, 210 8045564, 210 8105052) για να σας εξυπηρετήσουμε σε ό,τι χρειάζεστε προκειμένου να μη μετακινήστε.

»Μας ενημερώνετε τηλεφωνικά για ό,τι χρειάζεστε, είτε αγορά φαρμάκων, είτε ψώνια κ.λπ., και εμείς φροντίζουμε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα για να αποφεύγονται οι μετακινήσεις (κατά την παραλαβή να φοράτε γάντια μιας χρήσης).

»Για συνταγογράφηση των μελών του ΚΑΠΗ, παρακαλούμε να δίνετε στον υπάλληλο που απαντά στο τηλέφωνο, το ΑΜΚΑ σας, στη συνέχεια εμείς το δίνουμε στον ιατρό μας και θα φροντίζουμε να παραλαμβάνετε τα φάρμακα άμεσα.

»Oι διανομές του Κοινωνικού Παντοπωλείου θα γίνονται κανονικά κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας .

»Οι διανομές μερίδων συσσιτίου συνεχίζονται κανονικά αφού χαίρουμε υποστήριξης από τα μαγαζιά εστίασης της πόλης και ευχαριστούμε πολύ για την άμεση ανταπόκρισή τους.

»Δημοτικά και Κοινωνικά Ιατρεία: Τα ραντεβού με τους ιατρούς πραγματοποιούνται κανονικά όταν δεν είναι κάποιος εμπύρετος ή με βήχα. Mε συμπτώματα βήχα ή πυρετού, απευθύνεστε στα κέντρα αναφοράς των νοσοκομείων και όχι στα Ιατρεία του Δήμου. Οι συνεδρίες των ψυχολόγων συνεχίζονται και πραγματοποιούνται μόνο τηλεφωνικά, πρωί ή απόγευμα. Όλα τα άλλα προγράμματα αναβάλλονται μέχρι νεωτέρας.

»Για τα Κέντρα Κοινότητας ισχύει ό,τι έχουμε αναρτήσει εξ αρχής.

»Το προσωπικό του Κοινωνικού Οργανισμού, με σωστή οργάνωση και αίσθημα ευθύνης, παραμένει στην πρώτη γραμμή εξυπηρέτησης, από την αρχή της πρωτόγνωρης αυτής κατάστασης, ανταποκρινόμενο στους σκοπούς λειτουργίας του ΟΚΠΑΔΒ. Υπενθυμίζουμε ότι είμαστε ο πρώτος Δήμος που πήρε προληπτικά μέτρα και προγραμματίσαμε τις κινήσεις μας, αντιλαμβανόμενοι την σοβαρότητα της κατάστασης και το τι θα ακολουθήσει.

»Πρωταρχικό μέλημα στον ΟΚΠΑΔΒ, ήταν να διευκολύνουμε άτομα που έχουν προβλήματα υγείας, ώστε να εργάζονται από το σπίτι τους, για μέρος της διοικητικής μας λειτουργίας και περιορίσαμε τις ώρες λειτουργίας μας λαμβάνοντας τα μέτρα προφύλαξης για το προσωπικό που συνεχίζει την εργασία του.

»Θερμή παράκληση σε όλους, περιορίστε στο ελάχιστο τις μετακινήσεις σας ή μείνετε σπίτι. Είναι το καλύτερο μέτρο, διότι είναι ατομική ευθύνη του καθενός μας η αντιμετώπιση μέσω της πρόληψης.

»Θα τα καταφέρουμε αρκεί να λειτουργήσουμε συνειδητά υπεύθυνα και ως ομάδα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet