Αγιασμός στα σχολεία του Γαλατσίου
Αυτοδιοίκηση

Αγιασμός στα σχολεία του Γαλατσίου

Την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018 τελέστηκαν οι αγιασμοί στα σχολεία του Δήμου Γαλατσίου, παρουσία του δημάρχου, αντιδημάρχων και δημοτικών συμβούλων, σηματοδοτώντας την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2018-2019.

Ειδικότερα, ο δήμαρχος Γαλατσίου, Γιώργος Μαρκόπουλος, παρέστη στον αγιασμό του 3ου Λυκείου και του 6ου Γυμνασίου Γαλατσίου.  Στον σύντομο χαιρετισμό του απηύθυνε εγκάρδιες ευχές στους μαθητές, στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς, για μια αποδοτική και δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία, πρόοδο, υπομονή και επιμονή για να επιτύχουν τους στόχους τους.

Μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος είπε προς τους μαθητές: «Αδράξτε την κάθε μέρα, εμπλουτίστε το μυαλό, γευτείτε τη χαρά της δημιουργίας, γελάστε και παίξτε με τις παρέες σας, τους συμμαθητές και τις συμμαθήτριες, αθληθείτε… Αυτές οι μέρες δεν ξαναγυρίζουν και είναι από τις πιο ανέμελες που θα ζήσετε ποτέ. Ο Δήμος Γαλατσίου παραμένει αρωγός σε όλες τις προσπάθειες της σχολικής κοινότητας που στόχο έχουν να βελτιώνουν διαρκώς την ποιότητα των παρεχόμενων εκπαιδευτικών υποδομών και υπηρεσιών προς όφελος των παιδιών μας. Σας εύχομαι από καρδιάς μια δημιουργική σχολική χρονιά, με πολλά χαμόγελα».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet