Αθλητές της Ένωσης Ποδηλατικών Σωματείων Κέντρου βράβευσε ο Γ. Πατούλης
Αυτοδιοίκηση

Αθλητές της Ένωσης Ποδηλατικών Σωματείων Κέντρου βράβευσε ο Γ. Πατούλης

Στην εκδήλωση της Ένωσης Ποδηλατικών Σωματείων Κέντρου για τη βράβευση των καλύτερων αθλητών και αθλητριών και ποδηλατικών Σωματείων της Αττικής παρέστη ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, προσκεκλημένος από τον πρόεδρο της Ένωσης Αλέξανδρο Κελόγλου και τον γενικό γραμματέα Νικόλαο Λέμη.

Στην κατάμεστη αίθουσα του Μεγάρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής από παράγοντες όλων των αθλητικών σωματείων της Αττικής, γονείς των βραβευθέντων και φίλους του ποδηλάτου, την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Κωνσταντίνος Ήσυχος, ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Κωνσταντίνος Τζόγκας, η βουλευτής Ελένη Αυλωνίτη, ο πρόεδρος της Ολυμπιακής Ελληνικής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας Αθανάσιος Τερζής, εκπρόσωποι της Ελληνικής Αστυνομίας και της Τροχαίας, οι δήμαρχοι Περάματος Γιάννης Λαγουδάκης και Φιλοθέης – Ψυχικού Παντελής Ξυριδάκης, καθώς και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Δημήτρης Κοκκολάκης.

Στην εκδήλωση πραγματοποιήθηκαν 62 βραβεύσεις μεταξύ των οποίων σε έξι σωματεία της Αττικής με την καλύτερη βαθμολογία κατά την περσινή χρονιά  και σε αριστούχους μαθητές- αθλητές και αθλήτριες.

Ο κ. Πατούλης κατά την απονομή των βραβείων στους καλύτερους αθλητές και αθλήτριες της Ένωσης τους εξέφρασε τα θερμά συγχαρητήρια του για τη σημαντική διάκρισή τους, σημειώνοντας, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Αμαρουσίου, ότι «Στεκόμαστε αρωγοί στην προσπάθειά σας, ώστε να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Μέλημά μας είναι η ενίσχυση του αθλητικού ιδεώδους, όπως ακριβώς μας το μεταλαμπάδευσαν οι αρχαίοι πρόγονοί μας, ως μέσο εξάσκησης του σώματος και του πνεύματος, εξευγενισμού της ψυχής και κοινωνικοποίησης του ανθρώπου».

Η Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Κέντρου αριθμεί, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, πάνω από 60 Σωματεία μέλη και πάνω από 700 αθλητές και αθλήτριες, ηλικίας από 8 ετών και άνω.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet