Αλλαγές σε λεωφορειακές γραμμές σε βόρεια και δυτικά προάστια
Αυτοδιοίκηση

Αλλαγές σε λεωφορειακές γραμμές σε βόρεια και δυτικά προάστια

Σε αλλαγές και τροποποιήσεις οκτώ λεωφορειακών γραμμών που εξυπηρετούν τα βόρεια και δυτικά προάστια προχωρά από τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014 ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (ΟΑΣΑ).

Συγκεκριμένα, η γραμμή Β8 Πολυτεχνείο – Ν. Φιλαδέλφεια – Μεταμόρφωση, μετονομάζεται σε 619 Μεταμόρφωση – Ν. Φιλαδέλφεια – Στ. Ανω Πατησίων, με αφετηρία και τέρμα στην οδό Ζέας στη Μεταμόρφωση.

Η γραμμή 444 Χαλάνδρι – Γαλάτσι – Στ. ‘Ανω Πατήσια, γίνεται κυκλική και μετονομάζεται σε Στ. Ειρήνη – Γαλάτσι – Στ. Ανω Πατήσια και ορίζεται νέα αφετηρία και τέρμα επί της οδού Νεραντζιωτίσσης.

Στη γραμμή 640, που είναι τοπική του Ηρακλείου, μεταφέρεται μόνιμα η αφετηρία από την πλατεία 28ης Οκτωβρίου στην οδό Κουντουριώτου.

Στην κυκλική γραμμή 501 Πεύκη – Μαρούσι Α, καταργείται το τμήμα της γραμμής στην Κάτω Πεύκη, καθώς και αυτό προς τη Λεωφ. Κηφισίας.

Στη γραμμή 527 Πεύκη – Μαρούσι καταργείται το τμήμα προς Λεωφ. Κηφισίας.

Στη γραμμή 701 Καματερό – Ίλιον – Στ. Αττικής καταργείται το τμήμα στις οδούς Δημοκρατίας-Λιοσίων. Η νέα γραμμή 701 θα είναι κυκλική και θα έχει αφετηρία – τέρμα στην οδό Αγ. Νικολάου (Καματερό).

Η γραμμή 704 Καματερό – Στ. Αττικής, τροποποιείται ώστε να καταλήγει στην πλατεία Αγ. Αναργύρων, ενώ καταργείται το τμήμα της στις οδούς Δημοκρατίας-Λιοσίων.

Στη γραμμή 747 Πετρούπολη – Πανόραμα – Στ. Αττικής, καταργείται το τμήμα στις οδούς Ιλίου-Κύπρου-Δημοκρατίας-Λιοσίων. Η νέα γραμμή θα είναι κυκλική και θα έχει αφετηρία – τέρμα το διαμορφωμένο χώρο στο προαύλιο του θεάτρου Πέτρας.

Για περισσότερες πληροφορίες οι επιβάτες μπορούν να απευθύνονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση του ΟΑΣΑ ή στο τηλεφωνικό κέντρο 11185.

Πηγή: naftemporiki.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet