Αλ. Τσίπρας: Ανείπωτη θλίψη και σεβασμός σε όσους έδωσαν άνιση μάχη με τις φλόγες
Αυτοδιοίκηση

Αλ. Τσίπρας: Ανείπωτη θλίψη και σεβασμός σε όσους έδωσαν άνιση μάχη με τις φλόγες

Τις πυρόπληκτες περιοχές της Ανατολικής Αττικής επισκέφτηκε ο Αλέξης Τσίπρας και εξέφρασε την «ανείπωτη θλίψη» και τον «απέραντο σεβασμό» του στις δυνάμεις που επιχείρησαν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς και κάνουν εργασίες για την αποκατάσταση.

Σε μήνυμα του στο Twitter, αμέσως μετά την επίσκεψη, αναφέρει: «Επισκέφθηκα σήμερα τον τόπο της τραγωδίας. Συνομίλησα με πολίτες, μηχανικούς, στρατιώτες, πυροσβέστες και εθελοντές. Ανείπωτη θλίψη μα και απέραντος σεβασμός σε όσους έδωσαν την άνιση μάχη με τις φλόγες και τώρα δίνουν τη μάχη της αποκατάστασης». 

Συνοδεία του κυβερνητικού εκπροσώπου, Δημήτρη Τζανακόπουλου, ο πρωθυπουργός επισκέφτηκε το Μάτι στις 9 το πρωί και αναχώρησε πριν τις 10.

Όπως αναφέρει το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού ο κ. Τσίπρας επισκέφτηκε την Αργυρή Ακτή, το Ρέμα στο Κόκκινο Λιμανάκι, αλλά και το Συντονιστικό Κέντρο της Πυροσβεστικής και του Στρατού, στο λεωφορείο Όλυμπος.

Επίσης, συνομίλησε με τους μηχανικούς και τους εργαζόμενους που παραμένουν στην περιοχή για την ολοκλήρωση της καταγραφής των κτηρίων που έχουν υποστεί ζημιές, αλλά και με πολίτες.

Η επίσκεψη του κ. Τσίπρα δεν είχε ανακοινωθεί προηγουμένως, ούτε καλύφθηκε σε απ’ ευθείας μετάδοση από την κρατική τηλεόραση.

Έντονες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι κυβερνητικοί χειρισμοί την περασμένη Δευτέρα, με την αντιπολίτευση να κατηγορεί προσωπικά τον πρωθυπουργό ότι έπαιζε «θέατρο» στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Συντονιστικό Κέντρο της Πυροσβεστικής, στο Χαλάνδρι.

Παράλληλα, σύγχυση επικρατεί για τον αριθμό των αγνοουμένων στο Μάτι, με την Πυροσβεστική να κάνει λόγο για 25 ανθρώπους.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet