Ανακαινισμένες και πιστοποιημένες οι παιδικές χαρές στο Γαλάτσι
Αυτοδιοίκηση

Ανακαινισμένες και πιστοποιημένες οι παιδικές χαρές στο Γαλάτσι

Πλέον στον Δήμο Γαλατσίου και οι 18 παιδικές χαρές είναι -στο σύνολό τους- πλήρως ανακαινισμένες και πιστοποιημένες για την ασφάλεια των παιδιών, όπως ενημερώνει η διοίκηση του Δήμου.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια του Αυγούστου 2019, έλαβαν την απαραίτητη ειδική πιστοποίηση ασφαλείας από το υπουργείο Εσωτερικών και οι τελευταίες τρεις παιδικές χαρές, στις οδούς Κλεάρχου, Παραδεισίων (πλ. Χατζησπύρου) και Ακτημόνων (πλ. Γιγάντων), οι οποίες παρέμειναν κλειστές για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, γεγονός που ήταν, όπως επισημαίνει ο Δήμος, απολύτως αναγκαίο ώστε να ολοκληρωθούν οι εργασίες ενίσχυσης της ασφάλειάς τους.

Ο δήμαρχος Γαλατσίου, Γιώργος Μαρκόπουλος, ευχαρίστησε θερμά τους εργαζομένους στον Δήμο και όλους όσοι δούλεψαν ακούραστα και τόσο αποτελεσματικά ακόμα και μέσα στον Αύγουστο, καθώς και το υπουργείο Εσωτερικών για την άμεση ανταπόκρισή του. Επίσης, ανακοίνωσε ότι στην περιοχή των Κρητικών και συγκεκριμένα στην οδό Κρήτης, θα λειτουργήσει σύντομα μια νέα, ολοκαίνουργια παιδική χαρά, καθώς, όπως είπε, «προτεραιότητά ήταν και παραμένει το ξένοιαστο και ασφαλές παιχνίδι για όλα τα παιδιά».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet