Αποτελέσματα-ενστάσεις για τους παιδικούς σταθμούς
Αυτοδιοίκηση

Αποτελέσματα-ενστάσεις για τους παιδικούς σταθμούς

Ολοκληρώνεται στις αρχές της επόμενης εβδομάδας (Τρίτη ή Τετάρτη) η καταγραφή του συνόλου των αιτημάτων των ωφελούμενων γονέων που επιθυμούν τη φιλοξενία των παιδιών τους σε παιδικούς σταθμούς, οπότε και θα φανεί πόσα παιδιά θα μείνουν… απέξω, τουλάχιστον όπως υποστηρίζουν στελέχη της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (Ζητούνται κονδύλια για τα 48.162 παιδιά που μένουν εκτός παιδικών).

Στις 25 Αυγούστου αναμένεται να βγουν τα προσωρινά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ 2014-2015, ενώ τα τελικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 30 ή στις 31 Αυγούστου. Η κατάθεση ενστάσεων από τους γονείς θα ξεκινήσουν στις 26/8 και θα διαρκέσουν έως τις 28 του ίδιου μήνα.

Ειδικότερα, στις 25 θα ανακοινωθεί η μοριοδότηση των γονέων οι οποίοι θα μπορούν από την επόμενη ημέρα να κάνουν τις ενστάσεις τους και τις διορθώσεις τους στις αιτήσεις, αποστέλλοντας τα συμπληρωματικά δικαιολογητικά. Τέλη Αυγούστου (30 ή 31/8) και μετά την επεξεργασία των ενστάσεων θα ανακοινωθούν τα τελικά αποτελέσματα, οπότε και οι γονείς θα γνωρίζουν σε ποιους παιδικούς σταθμούς θα στείλουν τα παιδιά τους μέσω ΕΣΠΑ.

Οι ενστάσεις θα πρέπει για τους γονείς που διαμένουν στην Αττική θα πρέπει να σταλούν στα γραφεία της ΕΕΤΑΑ (Μυλλέρου 73-77, Τ.Κ. 10436, Αθήνα).

Κατεβάστε το έντυπο ενστάσεων Έντυπο ενστάσεων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet